BAL YANGIN YERİNE DÖNDÜ

BAL YANGIN YERİNE DÖNDÜ
Bölgesel Amatör Ligde bölgemizi temsil eden takımlarımız bu sezon beklentilerin uzağında kalırken daha ilk yarı bitmeden ince hesaplar yapılmaya başlandı.

Bölgemizi 9.Grupta temsil eden K.Çekmece 15 puanla ve bir maç fazlasıyla lider Bozcaada’yı 3 puan geriden takip ederken B.Çekmecespor da geride kalan 8 hafta sonunda galibiyetle tanışamayarak son sıraya demir attı. Geçtiğimiz sezon finalde Karagümrük’e son dakika golüyle 3-2 mağlup olarak 3.Lig fırsatını değerlendiremeyen borda mavililer bu sezon ise beklentilere şu ana kadar yanıt veremedi. 8 maçta 5 beraberlik, 3 yenilgi alan temsilcimiz Beykoz ile birlikte son iki sıraya demirlemiş durumda. Kümede kalma hesapları İstanbul takımları arasında yapılacak sıralamaya göre belirlendiği için iki takım için de tehlike çanları şimdiden çalmaya başladı.
Bölgesel Amatör Lig 10.Gruptaki temsilcimiz Çatalcaspor ise lige iyi bir başlangıç yapmasına rağmen arkasını getiremedi. Son haftalarda puana hasret kalan sarı kırmızılılar Çıksalın önünde son dakika golüyle 1-0 mağlup olarak yine 10 puan eşiğinde kaldı. Lider Beykoz’un de 8 puan gerisine düşen temsilcimiz İstanbul klasmanında ise İstanbulspor’un üstünde yer almasına rağmen şuana kadar Çıksalın ve Dikilitaş tarafından geçilmiş durumda.
Hazırlayan: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.