Balıkçı Kenan’dan Balık ziyafeti

Balıkçı Kenan’dan Balık ziyafeti
Birinci Amatör Lig 2. Grupta Liderliğini sürdüren Beylikdüzüspor’un altyapısını temsil eden ve grubunda namaglup liderliğini sürdüren Beylikdüzüspor U-17 takımını Yeşil Vadi Deniz Ürünleri Tesislerinde ağırlayan Balıkçı Kenan Balcı, gençlere mükemmel bir

Aynı zamanda Beylikdüzüspor Yönetim Kurulunda görev alan Balıkçı Kenan Balcı, gençlere her zamanki gibi gerektiğinden fazla ilgi göstererek bu tür ortamları zaman zaman sunmaya gayret gösteriyor. Beylikdüzüspor Altyapısı ile birlikte Teknik kadro ve Yönetim Kurulunu da ağırlayan Balıkçı Kenan Balcı, güzel bir ortam gerçekleştirerek genç oyuncuları tıka basa doyurmanın keyfini yaşadı.

“Bu güzsel ortamı kendilerine sunan yönetim Kurulu üyemiz Balıkçı Kenan Balcı’ya teşekkür ediyoruz” diyen Beylikdüzüspor kulüp Başkanı Ömer Küçüksarı, “Balıkçı Kenan Balcı’nın bu tür ortamlarına sıkça şahit oluyoruz. Allah kesesine bereket versin ve bu tür ortamları daim olsun. Altyapımızdaki sporcular, teknik kadro ve yönetim olarak kendilerine bu hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Balıkçı Kenan Balcı ise, bu tür ortamları fırsat buldukça yapmaya çaba gösterdiklerini bunun devamının geleceğini söylemeden geçemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.