BAŞAKŞEHİRSPOR 1.AMATÖR LİGE YÜKSELDİ

BAŞAKŞEHİRSPOR 1.AMATÖR LİGE YÜKSELDİ
Başakşehirspor Kulübü, ikinci amatör futbol liginde geçirdiği başarılı dönemin ardından birinci amatör lige yükseldi. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, 3 hafta öncesinden birinci amatör lige yükselmeyi garantileyen futbol takımının onuruna bir yem

Yemekte konuşan Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Recep Kızıltepe, kulübün, Başakşehir mahallesine hizmet vermek üzere kurulduğunu, Başakşehir ilçe olduğunda da ilçedeki gençlere hizmet vermeye devam ettiğini belirterek, futbol dışında basketbol, yüzme, masa tenisi gibi birçok branşta da faaliyetleri olduğunu dile getirdi.

Kızıltepe şunları söyledi: “A futbol takımımızın ikinci amatör ligden, birinci amatör lige yükselmesi bizi gururlandırdı. Buradaki gençlerimizin büyük çoğunluğu,  muhitimizden, ilçemizden. Bizim elimizde yetişen gençler. Çok güzel bir başarı elde ederek Başakşehir’i mutlu ettiler. Çocuklarımızın birçoğunu daha üst liglerden istiyorlar. Başakşehir’den daha çok başarılı sporcu çıkacak, yeter ki imkan bulsunlar. Biz bu imkanı sağlamak istiyoruz” Kızıltepe, aynı zamanda velileri olan Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını da belirterek, kendisine teşekkür etti. Takımın en tecrübeli futbolcusu olan kaptan Ümit Gündüz de başarılarının sürpriz olmadığını, teknik heyetle, Başakşehir Spor Kulübünde yer alan sporcuların birçok şeyden feragat ederek ve çok çalışarak başarılı olduklarını ifade etti. Ayrıca birinci amatör ligde aynı başarıyı göstermeyi hedeflediklerini de vurguladı.

Başkan Mevlüt Uysal da yemekte yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “1999 yılında avukat arkadaşlarımla kurduğumuz fakat faaliyete ancak 2001 yılında geçirebildiğimiz spor kulübümüze her zaman destek verdik. Hocalarımızın da büyük desteği oldu. Sporda kazanılan başarının yanı sıra bizim önemsediğimiz başka değerler de var. Futbolcularımızın ahlaklı, disiplinli ve iyi birer insan olduklarını bilmek bizim için önemlidir. Başakşehirspor’un en acil ihtiyacının nizami ölçülerde bir spor sahası olduğunu biliyoruz. Olimpiyat stadının yanında uygun bir arazi bulduk ve en kısa zamanda buraya spor sahası yapacağız.” Uysal, ayrıca futbolculara tavsiyelerde de bulundu: “Futbol takımında oynayan oğlum Furkan’a her zaman verdiğim öğüdü sizlerle de paylaşmak istiyorum. Okulunuzu asla ihmal etmeyin. Okul veya spor diye bir ikilemde kalmayın. Sporun verdiği disiplinle her ikisini de birlikte yürütebilirsiniz.”

Yemekten sonra Recep Kızıltepe, çerçevelenmiş ve takım oyuncularının imzaları ile süslenmiş Başakşehirspor formasını Mevlüt Uysal’a hediye etti. Uysal da başarılı oyuncuları tek tek tebrik etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.