Başkan Cem Kara’dan Amatör Kulüplere Büyük Destek

Başkan Cem Kara’dan Amatör Kulüplere Büyük Destek
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, amatör spor kulüplerini desteklemeye devam ediyor. Başkan Kara her yıl olduğu gibi, bu yıl da amatör kümede mücadele edecek takımlara nakdi yardımda bulundu.

Çatalca’da spora ve spor kulüplerine her zaman destek veren, ilçemizdeki gençlerin spora yönelerek kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlamak adına bir çok spor alanı kazandıran ve Çatalca’yı Amatör Küme’de temsil eden takımlarımızın talep ettikleri tüm ihtiyaçlarını karşılayan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, 2018-2019 sezonu öncesi de bu geleneği bozmadı. Bu sezon 1.Amatör Küme’de mücadele edecek olan Akalanspor, İzzettinspor, Çakılspor, Çiftlikköyspor, Öznakkaşspor ve Subaşıspor ile, Süper Amatör Küme’de mücadele edecek Muratbeyspor Kulüp Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı makamında ziyaret etti. Görüşmeye, Çatalca Spor Kulübü ve Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe’de katıldı.

Başkan Kara: Spor Kulüplerimizin Her Zaman Yanındayız

Yeni sezon öncesi tüm takımlara başarılar dileyen Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, takımların son durumu hakkında kulüp başkanlarından bilgi aldı. Başkan Kara, her sezon olduğu gibi bu sezon da amatör spor kulüplerine her türlü desteği vereceğini ifade etti. Ziyaret sonunda, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, spor kulübü başkanlarına 10’ar bin liralık çekleri takdim etti ve desteklerinin bununla sınırlı olmadığını, malzeme ve ulaşım hizmetlerinin de devam edeceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.