B.ÇEKMECE DEPLASMANDA PUANLA TANIŞTI: 1-1

B.ÇEKMECE DEPLASMANDA PUANLA TANIŞTI: 1-1
Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta oynanan maçta B.Çekmecespor bu sezon çıktığı dördüncü deplasmanda ilk kez puanla tanıştı.

 Ligde son çıktığı  iki maçta da 1-1’lik beraberliklerle toplam 4 puan bırakan Bursa temsilcisi B.Çekmece önünde de bu geleneği bozamadı.
Maça iyi başlayan  taraf ev sahibi ekip olmasına rağmen gol B.Çekmecespor’dan geldi. Maçın henüz 3. dakika sağ taraftan gelişen B.Çekmecespor atağında Temin önündeki topu ön direğe çıkardı.
Kalecinin sağa yattığı pozisyonda Oğulcan yakın mesafeden plase vuruşla topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren isim oldu.
Yediği golden sonra beraberlik için bastıran Merinos karşısında B.Çekmece takımı forvetlerine atılan uzun toplarla ikinci golü bulmaya çalıştı. 35. dakikada kazanılan köşe atışını Merinos’ta Cemil kullandı.
 Penaltı noktasına gelen topa zor pozisyonda kafasını uzatan Gökhan kalecinin boşa çıkmasıyla topu ağlara göndererek skoru 1-1 yaptı. İlk ayrı bu skorla bitti. İkinci yarıya galibiyet için bastıran Merinos yan toplarla geldiği B.Çekmece kalesinde pozisyonları bir türlü değerlendiremedi.
 48. dakikada B.Çekmece atağında köşe atışında altıpasa gelen topa ayaklarıyla müdahale eden Merinos kalecisi Sefer mutlak gole izin vermedi.
İki takımın da açık futbol oynadığı ve gol için bastırdığı maç zevkli geçerken 67. dakikada gelişen B.Çekmece atağında topu elle kesen Merinos’tan Semih kırmızı kartla oyun dışı kalarak takımını sahada 10 kişi bıraktı.
 Maçın son dakikalarına kadar galibiyet golü için bastıran Merinos amacına ulaşamayınca ilk yarıda atılan karşılıklı goller maçın da skoru oldu: 1-1.
 
Stat: Merinos
Hakemler: Serkan Gök, Serkan Can, İsmail Tayfun Tasalı
Merinos AŞ: Sefer, Muhammet, Semih, Okan, Cengiz, Erdi, Selçuk (Metehan), Gökhan (Eren), Ender (Nedim), Cemil, Osman
B.Çekmecespor: Barbaros, Hasan, Caner, Doğukan Çevik, Mustafa, Özgür, Burak (Doğukan Çınar), Temin (Murat), Semih
Goller: 3’Oğulcan (B.Çekmece), 35’Gökhan (Merinos AŞ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.