B.ÇEKMECE SALONDA ÇALIŞTI

B.ÇEKMECE SALONDA ÇALIŞTI
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden B.Çekmecespor dün sabah günün ilk çalışmasını salonda yaparak kuvvet çalıştı. Teknik direktör Şenol Demir yönetiminde yapılan çalışmada futbolcuların pestili çıktı.

 Yeni transferlerin de katıldığı antrenmanda oyuncuların çalışmayı zor tamamladıkları gözlendi. Takımın başına geçtikten sonra ipleri de eline alan Demir’in çalıma sırasında bütün hareketleri büyük bir özenle oyunculara göstererek aynı ciddiyetle yapmalarını istedi.
Bu arada B.Çekmecespor’un ilk etap çalışmalarını Pazar günü tamamlayarak ikinci etap çalışmaları için 10 günlüğüne Antalya’ya kampa gideceği öğrenildi. Belek Otel’de yapılacak olan kampta çalışmaların taktiksel ağırlıklı olarak geçeceği, teknik direktör Şenol Demir’in de burada takımı daha yakından görme şansı bulacağı belirtildi.
Şu ana kadar dış transferde üç ismi renklerine katan B.Çekmecespor’un diğer transferler için de acele etmediği, teknik direktör Demri’in ince eleyip sık dokuduğu ifade edildi. Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklamada bulunan Demir, “Görüştüğümüz bir çok isim var. En iyisini almak için de ince eleyip sık dokuyoruz.” ifadesini kullandı.
“HER MAÇ FİNAL”
B.Çekmecespor’un başına gelirken hiç düşünmediğini, kendisine güveninin ve cesaretinin olduğu için böyle bir görevi kabul ettiğini dile getiren Demir “Ateşten gömlek giydiğim kesin. Ancak hiçbir zaman cesaretimden şüphe etmem. Ligde B.Çekmecespor’a en iyi hizmeti vermek için buradayız. Ligde tutunacağımıza inanıyorum. Bizim isteğimiz grubumuzda bir İstanbul takımı Vefa veya K.Çekmecespor’un şampiyon olmasıdır. Şampiyonluk yarışında da ikinci yarıda belirleyici bir rolümüzün olduğuna inanıyorum. Neticede biz de her maçımızı kazanmak için sahada elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Hedefimiz 14 maçın 14’ünü de kazanmak. Her maç final.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.