B.ÇEKMECE’DE SEYFETTİN SELİM DÖNEMİ!

B.ÇEKMECE’DE SEYFETTİN SELİM DÖNEMİ!
B.Çekmecespor’da önceki gün yapılan genel kurul sonrasında Seyfettin Selim başkanlığa getirildi. Genel kurulla birlikte eski başkanlardan Mensuri Çarıkçıoğlu ve Güngör Gül yeni yönetimde yer almadı. Yeni yönetim bölgenin ağır toplarından oluştu.

B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de büyük destek verdiği yönetimde eski yönetimden Ahmet Atalay, Hüseyin Akgün, Hüseyin Kaya, Mehmet Kütük ve Aslan Polatoğlu gibi isimler de yer aldı. Aynı zamanda Kırkpınar Güreş Ağası olan Seyfettin Selim’in önümüzdeki günlerde 3.Lig için düğmeye basacağı, yeni sezonda da kesenin ağzını sonuna kadar açacağı bildirildi. Daha önce Hadımköyspor’la  defalarca 3.Ligin direğinden dönen Selim’in B.Çekmecespor’la birlikte B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün de desteğini arkasına alarak şampiyonluğa oynayan bir takım yaratacağı belirtildi. Birbirinden önemli isimlerin yer aldığı yeni yönetimde eski listeden 5 ismin yanı sıra Mahir Ereke, Taşkın Erdoğan, Ümit Alkon ve Vedat Ali Yılmaz isimlerinin de yer aldığı ifade edildi.

Eski yönetimde  de yeni yönetimde de yer alan Ahmet Atalay, meclis üyesi sıfatıyla yaptığı açıklamada eski yönetimde kulübe büyük hizmetleri geçen Güngör Gül, Mensuri Çarıkçıoğlu ve İlker Keleş’e teşekkür etti. Atalay “Güngör Gül, Mensuri Çarıkçıoğlu ve İlker Keleş’e B.Çekmece Belediyesi Meclis Üyesi olarak geçmişteki hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Haber: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.