Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yeniden başkan seçildi

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi yeniden başkan seçildi
Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlık seçiminde Ahmet Nur Çebi ile Fuat Çimen yarıştı. Ahmet Nur Çebi, kesin olmayan sonuçlarla birlikte ikinci kez başkan seçildi.

Beşiktaş Olağan Seçimli Genel Kurulu, Beşiktaş JK Akatlar Spor Kompleksi’nde yapıldı.

Başkanlık seçiminde Ahmet Nur Çebi ile Fuat Çimen yarıştı. Ahmet Nur Çebi kesin olmayan sonuçlarla birlikte ikinci kez başkan seçildi.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapılan genel kurulda kongre divan kurulu başkanlığına Uluç Gürkan seçildi.

Kongrede, mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ve başkan adayı Fuat Çimen, siyah-beyazlı kulübün 35. başkanı olabilmek için yarıştı.

Kongrede, aidatlarını yatıran 15 bin 512 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Seçimde adaylardan Ahmet Nur Çebi beyaz, Fuat Çimen ise yeşil renkli pusulayla yarıştı.

Kongrede ayrıca denetleme kurulu, disiplin kurulu, seçme ve sicil kurulu seçimleri de yapıldı. Genel kurula 4529 kişi katıldı. Oy verme işlemi 17.00'da sona erdi ve sayım başladı. Saat 16.00 itibarıyla Beşiktaş'ın kongresinde oy kullanan kişi sayısı 4 bin 424 olarak açıklandı. Genel kurulda üyeler 20 sandıkta oylarını kullandı. 

AHMET NUR ÇEBİ 2 BİN 777 OY İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

Ahmet Nur Çebi, 3 bin 965 oyun 2 bin 777'sini aldı. Diğer başkan adayı Fuat Çimen ise bin 190 oy aldı. Seçimdeki boş oy sayısı ise 397 olarak kayıtlara geçti. Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesinde yer alan isimlere tek tek teşekkür etti.

Çebi, "Yol arkadaşlarım, yöneticilerim huzurunuzda. Hepsine güvenebilirsiniz. Her birinin dürüstlüğünden ve çalışkanlığından, Beşiktaş sevgisinden nasıl bir öncekilerden eminsem; bu arkadaşlarımdan da eminim. Allah yolumuzu açık etsin. Allah yar ve yardımcımız olsun. " ifadelerini kullandı. 

Beşiktaş’ın 2019 yılındaki Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda 20 sandıkta 8 bin 644 üye oy kullanmış, Ahmet Nur Çebi, 5 bin 9, Serdal Adalı 2 bin 983, Hürser Tekinoktay ise 537 oy almıştı.

ADAYLARIN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Başkan adaylarının yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

Ahmet Nur Çebi:

Asıl üyeler: Engin Baltacı, Emre Kocadağ, Mehtap Mutluşan Ferah, Celal Aral, Serhan Çetinsaya, Murat Kılıç, Umut Tahir Güneş, Ali Bayrak

Yedek üyeler: Bilgihan Cenk Sürmen, İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Seyit Ateş, Umut Şenol, Melih Arslan

Fuat Çimen:

Asıl üyeler: Haldun Boz, Ersen Yılmaz, Ercüment Meriç Öztürk, Mehmet Pişkin, Ahmet Çonğar, Hakan Atalay, Banu Noyan, Behzat Güven Cem

Yedek üyeler: Aydın Kulaksız, Bengi Berker, Ömer Küçük, Alper Uzuner, Nejdet Demiryürek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.