Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi: Sergen Yalçın istifa etti!

Beşiktaş'ta bir dönem sona erdi: Sergen Yalçın istifa etti!
Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın'ın ayrılığıyla bir dönem sona erdi. Geçen sene şampiyonluk yaşayan ancak bu sene eleştirilerin hedefi olan teknik adam, Başkan Ahmet Nur Çebi'ye istifasını sundu.

Beşiktaş’ın efsane isimleri arasında yer alan Sergen Yalçın, geçtiğimiz sene siyah beyazlı kulübe teknik direktör olarak döndü ve ilk senesinde, birçok sakatlığa rağmen takımıyla şampiyonluk yaşadı. 

Ancak bu sezon gidişatın kötü olması ve Borussia Dortmund karşısında elde edilen 5-0'lık yenilgi, Yalçın'a yönelik eleştirileri artırdı.

Bugün saat 12:00'da Nevzat Demir Tesisleri’nde başlayan antrenman öncesi Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen 49 yaşındaki teknik adam, görevini resmen bıraktı. Yalçın, istifasını Çebi’ye sundu ve takımın başında son kez antrenmana çıktı.

Teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli getirilecek. Siyah beyazlıların Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yuketel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

METİN TEKİN: ÇOK UZUN YILLAR BEŞİKTAŞ'TA KALMASINI HAYAL EDİYORDUM

Beşiktaş efsanelerinden Metin Tekin, NTVSpor yayınında yaptığı değerlendirmede ayrılık karşısında üzüldüğünü söyledi. 

"Çünkü Sergen Yalçın'ın çok uzun yıllar Beşiktaş'ta kalmasını hayal ediyordum. Bu sezon gerçekten tahmin edilemez, çok da anlam verilemez bir düşüşün içine girdi Beşiktaş" diyen Tekin, şöyle devam etti:

"Ben umutlanmıştım geçen hafta, yönetimden gelen açıklamaları görünce. Ama bu Dortmund maçı herhalde tekrar gündeme getirdi bu olayı. Yönetimden değil Sergen Yalçın'dan geldiyse, olabilir... Yönetimden geldiyse de bu kadar değişken olmamalı kararlar bence. Bir sezon kötü gidebilir, umudunuz varsa teknik adamınızdan devam edebilirsiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.