Beşiktaş'a mahkemeden kötü haber

Beşiktaş'a mahkemeden kötü haber
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı ile Futbol Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 5 kişinin, tutuklama kararına yaptıkları itiraz reddedildi.
İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, Futbol Takımı Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Kulübün Protokol ve Futbol A Takım Güvenlik Müdürü Ahmet Ateş ile futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın'ın avukatlarının, tutukluluğa yaptığı itirazı değerlendirdi.

Mahkeme heyeti, oy birliği ile itirazların reddine karar verdi.

Beşiktaş Kulübü ise bir açıklama yayımlayarak, ''Arkadaşlarımızın yargısal sürecin sonunda aklanacaklarına inancımızı tekrarlarken, camiamızın da kendine yakışan olgunlukla davranmasını, yargısal süreci yönetim kurulumuzun dikkatle izlediğini ve arkadaşlarımızın sonuna kadar yanlarında olduğumuzu kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız'' açıklamasını yaptı.

Bir kötü haber de Trabzonspor Başkanı'na

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında çıkarıldığı mahkemece hakkında yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'in avukatlarınca bu yasağın kaldırılması yönündeki talep, oy birliğiyle reddedildi.

İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğince yürütülen futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulan Şener'in avukatlarınca mahkemeye sunulan ''müvekkil hakkındaki yurt dışına çıkış yasağı kararının kaldırılması'' talebine ilişkin itiraz dilekçesini değerlendirdi.

Mahkeme heyeti, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi nöbetçi hakimliğince verilen bu kararı yerinde bularak, Şener'in avukatlarınca yapılan itirazın reddine ve Şener hakkındaki yurt dışına çıkış yasağının devamına oy birliğiyle karar verdi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında savcılıkça sorgulanan Şener, 200 bin TL kefalet karşılığında serbest bırakılması talebiyle İstanbul Nöbetçi 12. Ağır Ceza Mahkemesine sevk edilmiş ve mahkeme tarafından hakkında yurt dışına çıkış yasağı konulmasının ardından 12 Temmuz'da serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.