Beylikdüzü efsane futbolcuları ağırladı

Beylikdüzü efsane futbolcuları ağırladı
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk Futbol tarihine damga vurmuş efsane futbolcularla Beylikdüzü’nde bir araya geldi.

Türk Futbol tarihine adını yazdıran efsane futbolcularla Beylikdüzü’nde bir araya gelen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, efsane futbolcuları Beylikdüzü’nde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

 Buluşmaya; Galatasaraylı futbolcular Tanju Çolak, Savaş Koç, Savaş Demirel, Ali Hamurcu, Muhammed Altıntaş, Erkan Ültanır, Adnan Esen, Metin Yıldız, Beşiktaşlı futbolcu Ziya Doğan,İstanbulsporlu futbolcu Tacettin Doğan, Karagümrüksporlu futbolcu Ersan Tuğ, Marmarissporlu futbolcu Ahmet Gümüş, Çorlusporlufutbolcu Hasan Koyuncu ve Gürpınarsporlu futbolcular Birol Bitirim ve Mustafa Tanrıkulu gibi isimler katıldı.

 Spor siyasete bulaştırılmamalı

 Sporun bir kentin ve ülkenin tanıtımında en önemli unsurlardan biri olduğunu vurgulayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü ilçesinde spor konusunda ciddi eksikler olduğunu ifade etti.

 Konuşmasında, spor kulüplerinin siyasete bulaşmadan, gençlerin gelişimlerini tamamlamak adına bir alt yapı oluşturulan, sporseverlerin ve vatandaşların katılımıyla güçlenen yapılar olması gerektiğine değinen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Beylikdüzüspor’da yaşanan kaosa değindi.

 Kapalı kapılar ardında kongreler yaptılar

 Beylikdüzüspor’un son birkaç kongresini üyelerinin haberi olmadan kapalı kapılar ardında yaptığını belirten CHP İlçe Başkanı İmamoğlu, kulübün siyasi kadrolarla donatılarak halktan koparılmasından dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi. İmamoğlu, kulübün başarı yakalayamamasını eleştirdi.

 Spor kulüplerinin halkla bütünleşen, tesisleşmenin tamamlandığı kulüpler olması gerektiğini dile getiren İmamoğlu,  spor kulüplerinin ilçemizin tanıtımına katkı sunan kuruluşlar haline gelmesi için çalışmaları sürdürdüklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.