Beylikdüzü'nden ücretsiz yaz spor okulları

Beylikdüzü'nden ücretsiz yaz spor okulları
Ücretsiz yaz spor okulları için Beylikdüzü'nde kayıtlar başlıyor.
Yaz Spor Okulları ile Beylikdüzü’nde bu yaz çok güzel geçecek. Beylikdüzü Belediyesi’nin ücretsiz düzenlediği kurslar ile çocuklar, yeteneklerini ve hobilerini geliştirme fırsatı bulacak. Kayıtlar, 14 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Kayıt merkezleri; Beylicium AVM, Kavaklı Kurs Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi olarak belirlenmiş durumda. Dersler ise 14 Temmuz’da başlayıp 2 Eylül’e kadar devam edecek.



Beylikdüzü, sporcularını arıyor. Okulların tatil olması ile birlikte yaz tatillerini verimli geçirmek isteyen çocuklar için Beylikdüzü Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü işbirliği ile harika bir fırsat sunuyor. Basketbol, voleybol, yüzme, satranç, jimnastik, bisiklet karate, futbol, taekwando, masa tenisi, okçuluk, tenis, yelken ve rüzgar sörfü branşlarında derslerin verileceği Yaz Spor Okulları 14 Temmuz’da açılıyor. Dersler 2 Eylül’e kadar devam edecek.

Çocuklarını kayıt ettirmek isteyen anne babalar, 14 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında Beylicium AVM, Kavaklı Kurs Merkezi ve Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’ne başvurabilirler. Başvuru esnasında kimlik fotokobisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf gerekli. Yaz Spor Okulları hizmetinden faydalanabilmek için Beylikdüzü’nde ikamet edilmesi gerekiyor. Ayrıca başvuruda kabul edilecek yaş sınırı çeşitli branşlara göre 2002-2011 arası doğumlular olarak değişiklik gösteriyor. Eğitimler, derslerin türüne göre Beylikdüzü’nün belirlenen ortaokul ve liselerinde, kültür merkezlerinde, kapalı pazar alanı ve Beylicium AVM’de verilecek. Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi’ni arayabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.