BEYLİKDÜZÜ’NDE BİRLİK BERABERLİK İFTARI

BEYLİKDÜZÜ’NDE BİRLİK BERABERLİK İFTARI
Beylikdüzü Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği önceki akşam bölge bürokratlarına, sivil toplum örgütlerine, spor kulüplerine ve siyasilere iftar verdi.

Derneğin tanıtılması, isminin duyurulması amacıyla düzenlenen iftar etkinliğine katılım da büyük oldu. Derneğin kurucu başkanı İsmail Yalçın’ın organize ettiği iftar programına basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Beylikdüzü’nün önde gelen isimlerinin de boy gösterdiği iftarda bir konuşma yapan dernek başkanı İsmail Yalçın, amaçlarının derneğin vizyonunu anlatmak olduğunu belirterek manevi anlamda destek beklediklerini söyledi. Beylikdüzü’nün nüfus olarak her geçen gün büyüdüğünü, böyle bir derneğin de ihtiyaç haline geldiğini kaydeden Yalçın “Bu işi yaparken de hiçbir zaman sporla siyaseti bir birine karıştırmayacağız. Bu dernek Beylikdüzü için bir ihtiyaçtan doğmuştur.” ifadesini kullandı. Yalçın, iftar programlarına katılarak teveccüh gösteren bütün konuklara da ayrı ayrı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

İftar programının ardından söz alan Beylikdüzü Kaymakamı Mesut Demirkol da her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını söyledi.

Spor camiasının önde gelen isimlerinin boy gösterdiği iftara Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, İstanbul Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Mustafa Albayrak, İstanbul Beylikdüzüspor Basın Sözcüsü Kemal Eryılmaz, İstanbul Beylikdüzüspor eski Kulüp Başkanı Tayun Şen, İstanbul Beylikdüzüspor eski Kulüp Başkanı Halil İbrahim Türkgenç’in yanısıra çok sayıda kulüp temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.