BEYLİKDÜZÜSPOR FAİR PLAY'DE ÖRNEK

BEYLİKDÜZÜSPOR FAİR PLAY'DE ÖRNEK
Süper Amatör Küme ekiplerinden Beylikdüzüspor'dan büyük Fair Play örneği. Mavi Beyazlı yönetim belki de sezonu kapatmalarına neden olan yenilgiye rağmen maç sonrası Ortaköyspor yönetimine ve futbolcularına kendi tesislerinde yemek verdi

Maç sonrası tesislerde çıkan yemeği Ortaköyspor’la paylaşan Beylikdüzüspor yönetimi sahalarımızda ender görülebilecek güzelliklerden birine daha imza attı. Daha önce de aynı uygulamayı her maç sonrası tekrarlayan yönetimin kendilerini yarışın dışına itmesine rağmen yemekte hem Ortaköysporlu futbolculara hem de yöneticilere büyük bir nezaket örneği göstererek çıkışta da araçlarına kadar uğurladı.


Başkan rakibini kutladı

Maç sonrası Ortaköyspor teknik heyetini ve yöneticilerini ilk kutlayan isim de kulüp başkanı Metin Aydın oldu. Aydın maçın hemen ardından soyunma odalarına kadar giderek hem Ortaköyspor Teknik Direktörü Metin Uzun’u hem de sporcuları tek tek kutladı. Maçtan sonra da Ortaköyspor kafilesine tesislerde yemek veren Beylikdüzüspor yönetiminin bu davranışı büyük bir takdir topladı.


Yolumuza devam edeceğiz

Konuya ilişkin konuşan Beylikdüzüspor Kulüp Başkanı Metin Aydın “İki takım için de önemli bir maçtı. Biz de iyi mücadele ettik. 90. dakikada yediğimiz golle 1-0 kaybettik. Ortaköyspor’u tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Yolumuza devam edeceğiz.” dedi Ortaköyspor Kulüp Başkanı Erdal Kara da yaptığı açıklamada “Skorun ne olduğu önemli değil. Sahada oynanan sahada bitti. İlk maçta da kendi sahamızda biz mağlup olduk. Zaten maçtan iki gün önce yönetim bize bu davetini bize iletti. Sonuç ne olursa olsun maçtan sonra yemeğimizi birlikte yedik. Bizi burada çok iyi ağırlayıp misafir ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Fair play şampiyonu olacağız

Beylikdüzüspor'a ilişkin de konuşan Aydın, “A takımımız zor bir grupta mücadele ediyor. Şimdiye kadar oynadığımız maçlarda istediğimiz sonuçlar olmasa da bundan sonraki süreçte daha iyi olacağını düşünüyorum. Biz geçen sene fair play ödülünü aldık. Bunlar da göz önünde bulunudurulursa; biz gelen her takıma en iyi şekilde ev sahipliği yapıyoruz, gittiğimiz yerlerde de bir misafir nasıl olmalıysa öyle oluyoruz. Yalnız bu sezon centilmenliğe yakışmayan hareketler oldu bunlar da bizi üzdü. Bütün bunlar sahaya da yansıyor. Biz lige başlarken bir şampiyonluğumuz garanti diyorduk. O da nedir fair play ödülünü alarak şampiyon olacağız diyorduk. Bir üst lige çıkmak, düşmek önemli ama fair play da önemli. Biz kulübü iyi bir yere getirmek istiyoruz bunun için de önemli çalışmalarımız var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.