Biz değil, rakipler düşünsün

Biz değil, rakipler düşünsün
Ligde alınan kötü neticelerin ardından takımın ligdeki sıralamadaki yerinin oldukça kötü olduğu Tepecikspor’da Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, artık çıkışa geçeceklerini bunu da Sarıyer maçı ile başlatacaklarını söyledi.
 Ligde konumlarının iyi görünmemesine rağmen umutlu olan Mehmet Eyüboğlu, takım olarak iyi futbol oynadıklarını fakat bunu skora yansıtmakta zorlandıklarının altını çizdi. Bundan böyle artık iyi oynayıp iyi futbollarını skora yansıtmanın zamanının geldiğini söyleyen Eyüboğlu, takım olarak çıkış için gün saydıklarını dile getirdi.

Sarıyer deplasmanından üç puanla dönüp takım olarak oyuncuların kendilerine öz güvenlerinin geleceğini söyleyen Eyüboğlu, zirve yarışında olmamalarından dolayı sıkıntı yaşadıklarını, ligin ilk devresine kadar takımın düzlüğe çıkıp ikinci devrede çok daha iyi neticeler alan bir takım olma yolunda önemli adımlar atacaklarını söyledi.

Yöneticilerden Eray Yıldız ise, şanssız yenilgilere son vermenin zamanının geldiğini söyledi. Futbolda dünün olmadığını yarının daha önem arz ettiğini söyleyen Yaldız, “Hiçbir takım sahaya kaybetmek için çıkmaz, bizde o sürekli kazanmak için sahaya inançla çıkan takımlardan biriyiz fakat bazen istediğiniz neticeleri alamıyorsunuz. Artık kazanmanın zamanın geldiğini oyuncularımızda farkında, Pazar günü Sarıyer maçı ile çıkış için ilk adımı atacağız. İnşallah oyuncularımızın çalışmalardaki hırsı ve inancı maça yansır bizde evimize üç puanla dönerek iyi bir neticenin altına imza atmanın sevincini yaşarız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.