BÖLGEMİZ SPOR'DA BU HAFTA

BÖLGEMİZ SPOR'DA BU HAFTA
BÖLGEMİZ AMATÖR SPOR'DA BU HAFTA

DİNÇER DÖNEMİ KAPANIYOR!

İhsaniyespor’da yeni sezon öncesi iki yıllık Ruhi  Dinçer dönemi kapanmak üzere. Kulüp Başkanı Mustafa Çakıltaş ile teknik direktör Ruhi Dinçer arasındaki görüşmelerin olumsuz geçtiği, iplerin kopma noktasına kadar geldiği bildirildi. Dinçer’in takımın başına gelmesinde önemli bir rol oynayan eski genel kaptan Mahmut Acar’ın  da görevinden istifa etmesi nedeniyle tecrübeli çalıştırıcının yakın çevresine de 2 yıllık İhsaniye  defterini artık kapattığını söylediği elimize ulaşan duyumlar arasında. Konu ile ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde hem İhsaniye yönetimi tarafından hem de Ruhi Dinçer tarafından yapılacağı öğrenildi.

Haber: İskender KORDU

------------- ----------------

ALTAY’DAN ÖDEMİŞ’E SÜRE!

İsmi İzmir Bölgesel Amatör Lig takımlarından Ödemişspor’la birlikte anılan Mustafa Altay’ın yönetimle yaptığı görüşme sonrası cumartesi günü İstanbul’a döndüğü öğrenildi. Haziran ayının ilk haftasında Cennet Barbaros’taki görevinden istifa ederek bütün dikkatleri üzerine çeken Altay’ın  Ödemişspor’la yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ancak imza önündeki en büyük engelin geçtiğimiz sezon yönetimle iki yıllık anlaşma yapan teknik direktörün sözleşmesindeki ağır maddeler olduğu bildirildi. Bu arada tatilde olan kulüp başkanının da hafta başında İstanbul’a döneceği, sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesi için de devreye gireceği bildirildi. Altay’ında yönetimin bu sorunu çözmesi için 1 haftalık süre verdiği, bu süre içinde herhangi bir adım atılmadığı takdirde İzmir defterini açılmadan kapatacağı elimize ulaşan duyumlar arasında.

------- -----------

DENİZ, FENER YOLUNDA

Süper Amatör Küme ekiplerinden Fenerköyspor’un Silivrispor ve Alibeyspor’un eski oyuncusu Deniz’le anlaşmak üzere olduğu bildirildi. Daha önce Gurur’la prensipte anlaşmaya varan sarı lacivertli yönetimin Deniz’le de yakından ilgilendiği elimize ulaşan duyumlar arasında.

----- --------

YA ŞEN YA ÇİÇEK!

 

Uzun süreden beri sessizliğini koruyan Tepecikspor’da bomba iddia. Yönetimin uzun süre sessizliğini korumasında teknik direktör konusunda henüz kesin karar verememesinin yattığı öğrenildi.

 

Yönetimin teknik  direktör konusunda ikiye bölündüğü, yönetimin bir kanadının Enver Şen’i, diğer kanadının ise Alaattin Çiçek’i istediği iddia edildi. Teknik direktör konusunda karar veremeyen Tepecikspor’un bu nedenle iç ve dış transfer konusunda henüz yol alamadığı ileri sürüldü. Bu arada yönetimin festival sonrası B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’le masaya oturmak istediği öğrenildi.  Yeni sezonda Dr. Akgün ile birlikte takımın durumunu masaya yatıracak olan yeşil beyazlı yönetimin Dr. Akgün’den tam destek isteyeceği bildirildi. Bu arada konu ile ilgili olarak Tepecikspor yönetiminin sessizliğini korumaya devam ettiği kaydedildi.

HABER: İSKENDER KORDU

------- ----------

DEMİR Mİ, ŞENVARDAR MI?

 

İstanbul Beylikdüzü’nde bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında görev dağılımının yapılacağı, bunun yanından teknik direktör konusunun da masaya yatırılacağı bildirildi.

 

 Günlerden beri konuşulan Hakan Özkazbek’in takımın başına kesin geçeceği şeklinde yapılan yorumların ardından patlayan yeni bombalar gündemin de bir anda değişmesine neden oldu. Özkazbek’ten sonra isimleri gündeme gelen Murat Şenvardar ile Şenol Demir’in ağır basmaya başladığı kaydedildi. Yönetimin Murat Şenvardar ile ön bir görüşme yaptığı iddia edildi. Yönetimdeki bazı isimlerin  de daha önce iki dönem görev yapan Şenol Demir’in yeniden göreve getirilmesi yönünde devreye girdikleri kaydedildi. Şenvardar ve Demir isimlerinin bir anda gündeme gelmesi ile birlikte takımın başına geçmesine kesin gözüyle bakılan Hakan Özkazbek’in  de durumunun tartışılmaya başlandığı kaydedildi. Bu arada tatilde olan Özkazbek’in de gelişmeleri takip ettiği öğrenildi. Bu arada önceki gün İ.Beylikdüzü Yönetim Kurulu Üyesi Talat Çakır’ın da antrenör konusunda çıkan haberlere tepki göstererek antrenörlerinin henüz belli olmadığını ifade etmesi de Şenvardar ve Demir isimlerinin gündeme gelmesinden dolayı  kaynaklandığı iddia edildi.

Haber: İskender KORDU

--------- ------------

 

“İST. SİNOP’UN ASKERİ OLACAĞIM”

 

İstanbul Sinopspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Ali Asker Kılıç yeni kulübüne imza atar atmaz sessizliğini bozdu. Kılıç, İFA'dan güzel duygularla ayrıldığını belirterek artık İstanbul Sinop'un 'Asker'i olacağını söyledi.

 

Birbirinden çarpıcı açıklamalara imza atan Kılıç, İstanbul Sinop'a da hedeflerinin kendisinde heyecan uyandırdığı için geldiğini belirterek "Öncelikle yeni sezonun tüm spor camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. 20 yıl aralıksız olarak görev yaptığım (bir rekor olsa gerek) İFA'dan ayrılarak İstanbul Sinop'un başına geçmem tek bir sihirli sözcük ile oldu. Bu da şampiyonluk. Ayrıca bu görevi bana layık gördükleri için de İstanbul Sinop yönetimine ve camiasına teşekkür ediyorum. İFA'da Ali Asker Kılıç oldum. Bundan sonra da İstanbul Sinop'un 'Asker'i olacağım. İstanbul Sinop camiası da bana uzak bir camia değil. Buraya bildiğim işi yapmaya geldim. Bütün camiaya hayırlı uğurlu olsun." ifadesini kullandı.

İstanbul Sinop'ta A takımın yanısıra genç takım konusunda da tam yetkili olacağını, altyapının da kendisine bağlı olacağını belirten Kılıç, "Altyapının koordinasyonu da tamamen bende olacak. Erol Yıldırım ve Ömer Türkay da diğer antrenörlerimiz olacak altyapıda." dedi.

İç transferi tamamen yönetimin inisiyatifine bıraktığını kaydeden Kılıç "Şu an için iç transfer tamamen yönetimin inisiyatifindedir. Dışarıdan yapılacak olan transferler benim görüşlerim doğrultusunda yapılacaktır. Yönetimle birlikte istişare ederek hareket edeceğiz. Bunu yaparken de belli bir bütçe doğrultusunda adım atacağız. Bu bütçe de belirlenmiş durumda. Bu bütçeyi aşmayacağız." diye konuştu.

İFA'dan herhangi bir futbolcu almayı düşünmediğini, ancak yönetim kurulunun anlaşamadığı ve serbest bıraktığı oyunculara talip olabileceklerini kaydeden Kılıç "İFA'dan çok istediğim oyuncu var ama bu oyunculara ancak yönetimin anlaşamaması ve izin vermesi halinde talip olabiliriz. Onların onayı olmadan kesinlikle futbolcu almam." şeklinde konuştu.

İFA ile kırgın bir şekilde ayrılmadığını ifade eden Kılıç "İFA çok büyük bir camia. Mutlu bir

şekilde ayrıldık. Hiçbir kırgınlığım yok. Ancak bundan sonra herşeyimi İstanbul Sinop camiasına vereceğim. Bana bu görevi layık görenleri mahcup etmemek için gece gündüz çalışacağım. Bütün bilgi ve birikimimi İstanbul Sinop'un hizmetine sunacağım. Hedefimiz şampiyonluk. Hedefimize ulaşamasak da akıllarda iz bırakacağız." şeklinde sözlerini tamamladı.

Öte yandan Kılıç'ın yönetimden gündüz antrenmanı istediği, ancak futbolcuların çoğunluğunun çalışması nedeniyle oyuncuların durumunu tek tek öğrendikten sonra çalışma günlerini akşam saatine çekebileceği elimize ulaşan duyumlar arasında.

Haber: İskender KORDU

----- ------

“FUTBOL EĞİTİMLE KURTULUR”

 

Türk hakemliğinin kilometre taşlarından biri olan İhsan Türe’den Haberdar Spor Servisi’ne özel açıklamalar. Emekliliğini B.Çekmece’de geçiren Türe Türk futbolunda en büyük eksikliğin eğitim olduğunu söyledi.

 

Avrupa’nın futbolculara altyapıda eğitim vererek A takıma çıkardığını, A takım seviyesine gelen oyuncuların da oyun kurallarını bildiği için Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’daki maçlarda fazla bir itiraza rastlanmadığını kaydeden Türe “Bütün Avrupa ve dünya altyapıda eğitimle başlayarak gelmiştir buralara kadar. Ben zamanında Romanya’da da, Yugoslavya’da da maç yönettim. Futbol doğduğundan beri de İngilizler hiç bu işin peşini bırakmadılar. Türkiye’de de tesisleşme mükemmele doğru gidiyor fakat eğitim yok. Futbol Federasyonu yeni çıkardığı kararla artık hakem eğitimini profesyonel kulüplerde zorunlu hale getirmiştir. Bir antrenör kadar biz de artık zorunluyuz talimatnamelerde. Avrupalı’nın 35 sene önce yapmaya başladığı uygulamayı biz daha yeni başlattık. Bu vesile ile genç dimağlara, futbola yeni başlayan gençlere oyun kurallarını okuyarak değil tatbiki olarak verilecek. Burada verilecek eğitimin önemi şu: 90 dakika hakeme hiç bakmayıp bütün oyun konsantrasyonunu müsabakaya vermek. Hakem kadar olmasa da hakeme yakın bir oyun bilgisine sahip oluyorsunuz. Ve dolayısıyla FİFA’nın söylediği gibi oyun kuralını bilen takımla oyun kuralını bilmeyen takım karşılaştığı zaman yüzde 90 oyun kuralını bilen takım kazanır diyor.” dedi.

Bu talimatnamenin çıkması ile birlikte kendisine de Süper Lig, Bank Asya ve diğer profesyonel liglerden bir çok teklif geldiğini dile getiren Türe “3-14 kulübün teklifi var. Onur ve gurur duydum. Görüşmeler yapacağız. Bütün kulüpler artık bu eğitimin olması gerektiğinin farkındalar. Oyun kuralını bilenle bilmeyenin farkını nihayet gördüler. Tamamen takımı çalıştıran antrenöre büyük bir destek düzeyindedir bu eğitim.Türk futbolunu da bu eğitim düzeyi kurtarabilir. Hele bugünkü şartlara bakarak.” ifadesini kullandı.

Kendisi için eğitimin amatörü profesyoneli olmadığını, verilen hizmetin kutsal olduğunu ifade eden Türe “Eğitimin amatörü, profesyoneli yoktur. Yapacağımız eğitim çalışmasının Galatasaray’ı, Beylikdüzüspor’u, B.Çekmecespor’u veya K.Çekmecspor’u gibi kulüp ayrımı yoktur. Eğitim her düzeyde verilmeli. Süper Ligde de, amatör kümede de verilen eğitimin şerefi aynıdır. Bunun amatörü veya profesyoneli yok. Bu konuda kapımı çalan her kulübe de eğitim adına yardımcı olmaya hazırım. Türk futbolunun ancak eğitimle kurtulacağı  kanaatindeyim.” şeklinde konuştu.

B.Çekmecespor eski kulüp başkanlarından Ercan Çiftçi’nin  de yakın dostu olan Türe’nin zamanının büyük bir kısmını B.Çekmece’de geçirdiği, bölgedeki amatör spor kulüplerinden eğitim desteği noktasında talep gelmesi durumunda da değerlendirmeye hazır olduğu öğrenildi.

Haber: İskender KORDU

------- ------

“BAL’A ÇIKACAĞIZ!

 

Silivri Ortaköyspor Kulüp Başkanı Ramazan Sakallıoğlu’ndan iddialı sözler. Yemen Milli Takımı ile oynadıkları ve 3-1 yenildikleri hazırlık maçının ardından yeni sezon öncesi iddialı sözler sarfeden Sakallıoğlu çıtayı yükseltti.

 

Sakallıoğlu “Bu sene çok rahatız. Çok güzel bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Çok net söylüyorum: Sezon sonunda BAL’a çıkacağız. Futbolcularıma ve teknik kadroma güveniyorum. Elimizde çok yetenekli gençler de var. Onlarla da gurur duyuyorum. Grup hiç önemli değil. En azından ilk üçe rahat oynarız.” ifadesini kullandı.

Dış transfer ile ilgili olarak da antrenör-futbolcu Şevki Denizoğlu’na açık kapı bırakan Sakallıoğlu “Şevki isterse takviye yaparız. Takımımızın Yemen Milli takımı ile oynadığımız hazırlık maçındaki hırsı, mücadelesi ve kazanma azmi beni gerçekten çok memnun etti. Hazır bir takıma karşı oynadık ve ezilmedik. 2 topumuz da direkten  döndü. Yenilgiyi kolay hazmetmeyen bir takım olduk. Zaman her şeyin ne olduğunu gösterecek.” dedi.

Bu arada Sakallıoğlu’nun yeni transferlerden Serkan, Sezer ve Aydın’ın performanslarından da çok etkilendiği elimize ulaşan duyumlar arasında.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

------ ---------

GÜZELCE RESMEN MUTAFÇILAR’IN

 

Güzelcespor’da beklenen imza atıldı. Genel kaptan Murat Çelik’in raporları doğrultusunda yönetim kurulu tarafından oy birliği ile antrenörlüğe getirilen Serdar Mutafçılar resmen işbaşı yaptı. Resmi imzayı önceki gün atan Mutafçılar büyük konuştu: Hedef Süper Amatör.

 

Mutafçılar, Güzelcespor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Mutafçılar “Güelcespor’da olmaktan dolayı memnunum. Güzelcespor’daki hedefimiz genç bir kadro kurarak araya birkaç tecrübeli arkadaş katarak Süper Amatöre  çıkmak. Haftada en az dört antrenman yaparak fiziksel açıdan da lige çok iyi hazırlanacağız. Bir diğer amacımız da genç oyuncularımızı iyi bir düzeye getirerek onları profesyonel liglere taşımak. Bunun içinde 30 haftalık bir program yaptık. Hazırlık döneminde de bir çok Bölgesel Amatör Lig ve profesyonel takımla hazırlık maçı yapacağız. Amacımız 1.Amatör Küme değil hedefimiz olan Süper Amatör Lige fiziksel olarak hazır olmak.” diye konuştu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

---- -------

KÖPRÜ: ÇOCUKLARIN İNANCI

Gültepe Özgençlikspor Antrenörü Aziz Köprü ilk sezonlarında 1.Amatör Kümeye yükselmelerinin bir mucize değil futbolcuların inancından kaynaklandığını söyledi. Bir çok olumsuzluğa rağmen pes etmediklerini belirten Köprü “Bu mucize değil çocukların inancıdır. Sağolsun Kanaryaspor Kulüp Başkanı Ahmet Tuğlar da 2 buçuk ay boyunca kendi antrenman sahalarını bizlere açarak en büyük desteği vermişlerdir. Başkanımızın başına gelen olaylardan sonra da iyice kenetlendik. Avcılar Cihangir maçında aldığımız yenilgi de bizim için milat oldu. O maçtan sonra da kaybetmedik. Takım olarak başaracak güçte olduğumuzu biliyorduk.” diye konuştu. Köprü, yeni sezonda da takımın başında olup olmayacağı şeklindeki sorumuz üzerine de “Şu an yeni sezon için  dinleniyorum. Yöneticiler de dinleniyor. Bunu ileriki günler gösterecek.” ifadesini kullandı.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

------ ---------

“HOCAMIZLA DEVAM EDİYORUZ”

Esenkent Boğazköyspor Genel Kaptanı Ali Ekşi antrenörleri Fuat Cörüt’ten memnun olduklarını, yeni sezonda da kendisi ile devam etme düşüncesi taşıdıklarını söyledi. Ekşi “Biz kendisiyle uzun süredir konuşuyoruz. Önümüzdeki sezonun planlamalarını yaptık. O haberden sonra da görüşmede bulunduk. Herhangi bir sıkıntı yok. Transfer çalışmalarına da beraber başladık. Şu an kendisi Ordu’da. Döndükten sonra da iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde de hep memnun olduğumuzu söylüyordum zaten. Kendisinin de bize vermiş olduğu bir liste var; 16-17 kişilik. Döndükten sonra da bu isimlerle görüşmelere başlayacağız.” diye konuştu.

------ --------

FİRUZKÖY KAPIŞ KAPIŞ

Grubunda ikinci olarak 1.Amatör Kümeye yükselmeye hak kazanan Firuzköyspor’un kadrosundan bir çok oyuncuya talip çıktı. Kırmızı beyazlı formayı giyen oyunculardan Ahmet Özen’in yeni sezonda Bank Asya takımlarından Güngören Belediyespor’da forma giyeceği belirtildi. Murat Atlı ve Murat Elalmış ile de Avcılar Belediyespor’un yakından ilgilendiği ve renklerine bağlamayı düşündüğü kaydedildi. Ferhat Akkılıç’la da bir çok kulübün ilgilendiği, ancak yönetimin bu oyuncuyu bir sezon daha kadrosunda tuttuktan sonra satmayı planladığı kaydedildi. Bu arada geçtiğimiz sezon elde edilen başarıda büyük bir pay sahibi olan genel kaptan Ercan Kayacık’ın  da Samsun’a giderek antrenörlük kursuna katılacağı,dönüşte de yönetimle yeni sezon için yeniden masaya oturacağı elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber: İskender KORDU

-------- -------

SİLİVRİ’DE VETERANLAR BÜYÜLÜYOR!

 

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği ile Silivri Belediyesi’nin birlikte organize ettikleri Veteranlar Futbol Turnuvasında nefesler adeta kesildi. Bugün oynanacak olan Alipaşa- Kavaklı maçının  ardından çeyrek finallere geçilecek.

 

Gruplarda şu ana kadar alınan sonuçlar ise şöyle: 1.Grup: Alibey- Danamandıra: 7-2, S.Mimarsinan- S.Kadıköy: 0-2,  Alibey- S.Mimarsinan: 3-1, Gümşüyaka- S.Mimarsinan: 7-5, S.Kadıköy- Danamandıra: 7-0, S.Mimarsinan- Danamandıra: 6-2, Alibey- Gümüşyaka: 4-2..

2.Grup: Silivri- Alipaşa: 3-3, Gazitepe-Alipaşa: 3-0, Kavaklı- Celaliye: 2-1, Alipaşa- Celaliye: 3-2, Gazitepe- Celaliye: 3-0, Kavaklı-  Gazitepe: 4-3.

3.Grup: SESYAD- Çanta: 4-0, S.Ortaköy- B.Çavuşlu: 5-1, SESYAD- B.Çavuşlu: 11-2, Gümüşyaka- Kadıköy: 2-2, S.Ortaköy- Çanta: 6-0, Çanta- B.Çavuşlu: 3-0 (H), SESYAD- S.Ortaköy: 4-1, Silivri- Celaliye: 5-0.

Bu arada turnuvada grup aşaması bugün oynanacak olan Alipaşa- Kavaklı maçı ile tamamlanacak. Çarşamba gününden itibaren çeyrek final maçlarına geçilecek. Turnuvada yarı final maçlarının 23 Temmuz Cumartesi günü, final maçının ise 24 Temmuz Pazar günü oynanacağı bildirildi. Final  maçından önce de üçüncülük-dördüncülük maçı yapılacağı bildirildi. Öte yandan Aydın Algör, Eyüp Kocaoğlu, Kerem Fidancık, Çevik Baysalgil, Turgay Sezginer, Ufuk Bek ve Rasim Destanoğlu’ndan oluşan tertip komitesinin de büyük bir özveri ile çalıştığı gözlendi.

Sağlık sponsorluğunu yapan Hayat Hastanesi’nin turnuva boyunca maçlarda sağlık ekiplerini statta hazır tuttuğu öğrenildi.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

----- -----

KENAR İMZAYI ATTI!

Silivri Mimarsinanspor’da antrenör Cemil Kenar imzayı attı ama sözleşmeye  değil kolu kırılan kulüp başkanı Mehmet Şirin Aksu’nun kolundaki alçıya. Tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etmeye çalışan Aksu’nun görüşmelerde önemli aşama kaydettiği öğrenilirken Kenar’ın kulüp başkanı Aksu’nun koluna imza atması resmi imzanın da yolda olduğunu ortaya koydu. Veteranlar turnuvasında kolunu kırarak sezonu kapatan Aksu ile antrenör Cemil Kenar arasındaki pürüzlerin büyük ölçüde çözüldüğü, imzanın ise artık an meselesi olduğu bildirildi. Konu ile ilgili olarak gazetemize ilk kez konuşan Cemil Kenar birkaç gün içinde kararını vereceğini söyledi. Kenar “Her gün görüşüyoruz. Bu sezon da devam  etmenin şartlarını zorluyoruz. Az bir zaman kaldı. Bu hafta sonuna kadar sonuçlanır.” dedi. Bu arada Silivri Mimarsinan yönetiminin yeni sezonda U 17 takımını futbolculardan Orkun Koçak’a emanet edeceği öğrenildi.  

Haber: İskender KORDU

----- ---------

FAZLI İSTANBULSPOR’DA

Geçtiğimiz sezon B.Çekmecespor’da forma giyen Fazlı, Bölgesel Amatör Lig takımlarından İstanbulspor’la anlaştı. Musa ile birlikte yeni sezonda sarı siyahlı formayı terletecek olan genç oyuncu tercihini İstanbulspor’dan yana kullandı. Öte yandan B.Çekmecespor Teknik Direktörü Tuncay Soyak’ın da yeni sezonda kadrosunda düşündüğü Fazlı’nın gitmesi deneyimli teknik adamın da planlarında değişiklikler yapmasına neden oldu.

------ --------

GÜNER’İN YERİNE AK

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme  Derneği’nden istifa eden Alipaşaspor Kulüp Başkanı Ünal Güner’den boşalan yönetim kurulu üyeliğine yedek yönetim kurulu üyelerinden S.Kadıköyspor Kulüp Başkanı İbrahim Ak getirildi. Daha önce istifa ettiğini açıklayan Nursal Bilir’in kargo ile yolladığı istifasının ise yönetime ulaşmadığı ve bu nedenle yönetim kurulu üyeliğinin halen devam ettiği belirtildi.

Haber: İskender KORDU

------- ----------

 

ALİBEY’DE İŞLEM TAMAM

Yeni sezonda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan Alibeyspor’da iç transfer büyük ölçüde çözüldü. Yönetimin, antrenör İlhan Tekin’in raporları doğrultusunda geçtiğimiz sezonki kadrodan Cihan, Abdülkerim, Erkut, Yüksel ve Özcan’ı elinde tuttuğu öğrenildi. Askerden gelen Tahsin’in de yeni sezonda Alibey forması giyeceği belirtildi. Bu arada okulu biten Emrah’ın da büyük ölçüde Alibeyspor’a geleceği kaydedildi. Öte yandan Alibeyspor’un dış transferde acil olarak kaleye ve santrafora oyuncu aradığı elimize ulaşan bilgiler arasında. Yönetimin eski kalecisi Zafer’i yeniden getirmeyi düşündüğü , bunun için de şartların zorlanacağı öğrenildi. Bu  sezon dış transferde ekonomik hareket edecek olan Alibeyspor yönetiminin Tekin’in raporları doğrultusunda da altyapıdan A takıma 8 oyuncu birden çıkaracağı kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

/--------- ------

İNCİRTEPE’DE FİRE YOK!

Yeni sezonda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan İncirtepespor’da iç transferin firesiz olarak kapatıldığı açıklandı. İç transferde bütün oyuncularıyla anlaşmaya varan yeşil sarılı yönetimin gözünü dış transfere diktiği bildirildi.

Haber: İskender KORDU

-------- ------

Y.ESENYURT’TA FATİH SESLERİ

Süper Amatör Küme ekiplerinden Y.Esenyurtspor’un ön libero için Özfatihsporlu Fatih’le görüşmelere başladığı öğrenildi. Sportif direktör Hasan Demir’in yürüttüğü görüşmeler çerçevesinde antrenör Kemal Aktaş’ın da Özfatih’in ön liberosu Fatih’in alınması için yönetime baskı yaptığı kaydedildi. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenilirken Fatih’in de Y.Esenyurt’a gelmek için istekli davrandığı bildirildi.

Haber: İskender KORDU

------- -----------

CEM YUVADA KALDI

Esenyurtspor’da Cem sevinci. Sarı lacivertli kulübün minik takımından beri forma giyen Cem attığı imza ile bir yıl daha yuvada kaldı. Yönetimle para konuşmayan tecrübeli oyuncunun boş mukaveleye imza attığı kaydedildi. Bu arada fazla kilolarından kurtulmak için ekstra çalışan Cem’in yeni sezon öncesi gösterdiği istek ve arzu teknik direktör Hasan Altay’ı da memnun etti.

Haber: İskender KORDU

------- ------

GÜMÜŞYAKA’DA İKİ SIKINTI

Yeni sezon öncesi iç transfer görüşmelerine başlayan Gümüşyakaspor’da Ferdi ve Ahmet’ten henüz imza gelmediği bildirildi. İki oyuncunun şu ana kadar yapılan görüşmelerde kendilerine sunulan şartları kabul etmediği, bu nedenle de imzaya yanaşmadığı kaydedildi. Bu arada yönetimin, antrenör Ersin Bilmez’in raporları doğrultusunda önümüzdeki hafta sonuna kadar da dış transferi bitirmeyi  düşündüğü bildirildi.

------ -------

MURAT KARAGÜMRÜK’TE

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Karagümrükspor’da yeni sezon öncesi bomba üstüne bomba transferlerin altına imza atıldı. Kırmızı siyahlılar geçtiğimiz sezon Silivrispor’da forma giyen kaleci Murat’ı da renklerine bağladı.

 

Teknik direktör Hüseyin Aydoğan’ın sözleşmesini bir sezon daha uzatan yönetimin  dış transferde de teknik heyetin raporları doğrultusunda Erzurum Belediyespor’dan Abdullah ve Selçuk, Silivrispor’dan kaleci Murat, Beylerbeyi’nden Alperen, Kartal Belediye’den Tarık, Bursa Yenişehir’den Umut, Feriköyspor’dan Burak Şar, Beşyüzevler’den Ergin, Yenibosnaspor’dan Sinan ve Derince Belediyespor’dan Oğuzhan’ı renklerine bağladığı bildirildi. Bu arada Karagümrükspor’un yeni sezon hazırlıklarına da Ağustos ayından itibaren başlayacağı bildirildi. Karagümrükspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tatar iyi bir ekip kurduklarını söyledi.

------- -------

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.