Büyükçekmece Basketbol liderliği kimseye kaptırmıyor…

Büyükçekmece Basketbol liderliği kimseye kaptırmıyor…
Büyükçekmece Basketbol Kulübü lig’in 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı T.E.D Basketbol Kulübünü 68-85 yenerek grubunda lider olmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz hafta yaşadığı sakatlıklar ve takımın yıldız oyuncularından biri olan Burak Şaşmaz’ın babasını kaybetme acısını hep birlikte yaşayan takımı taraftar deplasman da da yalnız bırakmayarak destek oldu.
Birinci periyodu 13-26, ikinci periyodu 23-20 tamamlayan kırmızı-beyazlı takım ilk yarıyı 36-46 önde kapatmayı başardı.
İkinci yarıda taraftarın desteğini de arkasına alan takım üçüncü periyodu 12-23 farkla alarak rakip takımla arayı açtı. Dördüncü periyodun başlamasıyla genç oyunculara şans veren Büyükçekmece skoru 19-16 yaparak periyotların toplamında 68-85 ile kazanan taraf oldu.
Alınan sonuç karşısında mutlu olduğunu belirten Büyükçekmece Basketbol Kulübünün Koçu Kartal Önel; “ Ligin dördüncü haftasında güçlü bir rakip olan T.E.D ile kendi evlerinde karşılaşmamıza rağmen 17 sayı farkla zorlu karşılaşmayı kazandık. Takımın morali çok bozuktu. Omay’ın sakatlanması ve Burak’ın babasını kaybetmesi bizleri derinden etkiledi.  Ama taraftarımız moralimizi yüksek tutmak için bizi deplasman da da yalnız bırakmayarak takıma karşılaşma boyunca tam destek oldu. Umut ediyorum ki kısa zamanda üzerimizde ki karabulutlar dağılır” dedi.

Karşılaşmayı izlemeye gelemeyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün, alınan skor’u öğrendikten sonra yönetimi arayarak teknik ekibi ve oyuncuları canı gönülden kutladığını söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.