Büyükçekmece, Çengel’e takıldı

Büyükçekmece, Çengel’e takıldı
BAL, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta zirve mücadelesi veren fakat bir türlü istediği neticeleri alamayan Büyükçekmece Belediyespor’a bir darbe de Çengelköyspor’dan geldi.

 Beylerbeyi 75. Yıl Stadında oynanan müsabakanın başlamasıyla birlikte daha ilk ataklarında 2. dakikada Şenol ile 1-0 öne geçen Çengelköyspor, katı savunma anlayışını elinden bırakmadı ve kontra ataklarla ikinci golü aradı. Beraberlik golü ilen rakip alanda görünmesine rağmen bir türlü istenileni veremeyen Büyükçekmece Belediyespor, son vuruşlarda başarılı olamadı. İlk kez pozisyon üretmekte zorlanan Büyükçekmece Belediyespor, gol için her şeyi yaptı fakat üçüncü bölgede etkisini gösteremedi. İlk yarının bitimine az bir zaman kala Büyükçekmece Belediyespor’dan Burak, ikinci sarının ardından kırmızı kartla oyun dışında kalınca Büyükçekmece Belediyespor’un iyi biraz daha zora girdi. Güçlü rakibine karşı sahada 10 kişi oynamanın dezavantajı ile karşı karşıya gelen Büyükçekmece Belediyespor, ilk 45 dakikayı 1-0 yenik kapadı. İkinci 45 dakikaya önce beraberliği bulmak, adından da galibiyet golünü bulmak için çıkan Büyükçekmece Belediyespor, oyunda sürenin büyük bir bölümünü rakip yarı alanda geçirdi. Altı pasta bir türlü istenilen ve beklenen golü bulmakta hatta üretmekte zorlanan bordo-mavililer, kontra ataklarla kalelerinde dört net gol pozisyonu yaşadılar. Bu pozisyonları cömertçe harcayan Çengelköyspor’lu oyuncular, bir anlamda tarihi farkın gelmesini kendi kendilerine engellemiş oldu. 79. dakikada yine bir kontra atak yakalayan Çengelköyspor, Fırat’ın kafa golü ilme skoru perçinledi. Kalan bölümlerde başka gol olmayınca müsabaka ev sahibi Çengelköyspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla maç fazlasıyla bir günlüğüne grup liderliğine yükselen Çengelköyspor’lu oyuncular büyük sevinç yaşarken, Büyükçekmece Belediyespor’lu oyuncuların ağzını bıçak bile açmadı.

Yöneticilere saldırı geldi

Müsabakanın 5. dakikasında Büyükçekmece Belediyespor’lu yöneticiler şeref tribününde Çengelköyspor’luların saldırısına uğradılar. Olayların büyümemesi için çaba gösteren sağduyulu yöneticiler, daha sonra polis kontrolünde başka tribüne alındılar. Buna sinirlenen Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ve yöneticiler, misafir’e böyle bir davranış olmamasını bu tür yaklaşımları tasvip etmediklerini söylediler. Bir sürü hakaret işittiklerini söyleyen yöneticiler, “Bir tek dayak yemediğimiz kaldı” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Diğer taraftan geçtiğimiz sezon Büyükçekmece Belediyespor’da görev yapan Masör Uğur’un Büyükçekmece tribünlerine laf atması ortalığı bir anda yeniden alevlendirdi. Büyükçekmece Belediyespor’a küfür ettiğini iddia eden bazı yöneticiler, “Masör Uğur, bizimde ekmeğimizi yemiş bir masördür. Bize bu şekilde hakaret etmesi ve ağza alınmayacak sözler sarf etmesini şiddetle kınıyor, böyle bir kişi ile çalıştığımız için kendimizden utanıyoruz” diyerek Masör uğur’a da tepkilerini gösterdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.