Büyükçekmece kayıp istemiyor

Büyükçekmece kayıp istemiyor
Ligin ikinci yarısının flaş takımı olma unvanını aldıkları seri galibiyetlerle pekiştiren Büyükçekmece Belediyespor, deplasmanda konuk olacağı Kocaeli Temsilcilerinden Çınarlıspor maçında kayıp yaşamak istemiyor.

Ligin ilk devresinde Büyükçekmece&’de oynanan karşılaşmayı 1-0 kazanan bordo-mavililer, rakiplerini deplasmanda mağlup edip hem üst sıralara doğru tırmanışını sürdürmek, hem de rakibine rövanşı vermemek için mücadele edecek. Geçtiğimiz hafta kendi sahalarında Kozlu Belediyespor’u ikinci 45 dakikada oynadıkları etkili oyunla mağlup etme başarısı gösteren Büyükçekmece Belediyespor, bu maça da diğer maçlar kadar önem veriyor.

İstanbul takımları arasındaki yarışını sürdürebilmek ve ligde Play-Aud oynamadan kalmak için çaba göstermeyi amaçlayan bordo-mavililer, hem Arnavutköy Belediyespor, hem de Çengelköyspor’a yetişip hatta geçmenin hesaplarını yapıyor. Son haftalarda iyi futbollarıyla herkisin beğenisini kazanan Büyükçekmece Belediyespor, Kocaeli deplasmanına da üç puan için gidecek. Bu maçı kazanıp rakiplerinin maçlarını beklemeye çekilecek olan bordo-mavililer, fikstür avantajını en iyi şekilde değerlendirip ligde kalmayı amaçlıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.