Büyükçekmece, Maden arayacak

Büyükçekmece, Maden arayacak
Bugün kendi sahalarında kozlu Belediyespor’u konuk edecek olan Büyükçekmece Belediyespor, galibiyet serililerini sürdürüp üst sıralardaki yerini sağlama almayı amaçlıyor.

 İkinci yarıda iyi bir çıkış yakalayan ve seri galibiyetlerle ikinci devrenin en başarılı takımları arasında ilk sırayı alan Büyükçekmece Belediyespor, Kozlu Belediyespor’u da mağlup edip taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Haftayı 2-0’lık Anafartalarspor galibiyetiyle kapayan bordo-mavililer, Zonguldak temsilcisini de mağlup edip evlerine eli boş göndermenin planlarını yapıyor. Teknik Direktör Ergün Ortakçı gözetiminde hazırlıklarını hafta başından beri kendi tesislerinde sürdüren Büyükçekmece Belediyespor bugün oynanacak olan maç için beklemeye çekildi.

Saat 13.30’da Büyükçekmece Stadında oynanacak oylan maça büyük önem verdiklerini söyleyen Teknik direktör Ergün Ortakçı, sahaya mutlak şekilde kazanmak için çıkacaklarını, bunu da başarıp galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini söyledi. Taraftarlarının desteği ile haftayı galibiyetle kapamak istediklerini söyleyen Ortakçı, üst sıralardaki yerlerini bu maçı kazanıp sağlama almak istediklerini dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.