Büyükçekmece, madeni ikinci yarıda buldu: 3-1

Büyükçekmece, madeni ikinci yarıda buldu: 3-1
BAL, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Zonguldak Temsilcilerinden Kozlu Belediyespor’u ikinci yarıdaki etkili oyunu ile 3-1 mağlup etti.
 Soğuk ve yağışlı bir havada oynanan karşılaşmanın ilk yarısında Büyükçekmece Belediyespor karşısında diri olan ve kolay teslim olmayacak bir görüntü veren konuk Kozlu Belediyespor’un direnci ikinci yarıda sona erdi. Bu direnci kıran isim 49. dakikada Metin Çalışkan oldu. Attığı golle Kozlu Belediyespor’u oyundan düşüren Büyükçekmece Belediyespor’lu Metin Çalışkan, takımını 1-0 öne geçirmenin sevincini yaşadı.

61. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren isim Büyükçekmece Belediyespor’dan Reha oldu ve takımını 2-0 öne geçirdi. 64. dakikada Kozlu Belediyespor’u umutlandıran gol Canberk Taşdeler’den geldi 2-1. Oyun disiplininden kopmayan Büyükçekmece Belediyespor’da gol perdesini kapayan isim 83. dakikada Hamit Taşkın oldu ve müsabaka Büyükçekmece Belediyespor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Soğuk ve yağışlı havaya rağmen Büyükçekmece tribünleri yine boş kalmadı. Taraftarların az sayıda da olsa ilgi gösterdiği karşılaşmayı Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ilk 45 dakika tribünden takip etti fakat ikinci yarıda rahatsızlanarak tribündeki yerini alamayan Kalko, maçın bitiş düdüğüne kadar Kulüp Tesislerindeki Başkanlık odasından telefonla maçı takip ederek sahayı müsabaka sonunda mutlu bir şekilde terk etti. Büyükçekmece Belediyespor ile Kozlu Belediyespor arasında oynanan müsabakayı Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu ve bir çok sporsever takip etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.