Büyükçekmece, Serkan’la güzel: 1-0

Büyükçekmece, Serkan’la güzel: 1-0
BAL, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta bir türlü istenilen neticeleri alamayan Büyükçekmece Belediyespor, şeytanın bacağını Karadeniz Ereğli Belediyespor’u kendi sahasında oynadığı maçta Serkan Urgancı’nın 28. dakikada attığı tek golü ile 1-0 mağlup ederek h

 Büyükçekmece Stadında sert esen Lodos karşısında oynanan müsabakada iki takım oyuncuları da topu sert eser rüzgara karşı kontrol etmekte zorlandı. Havanın iyi olması fakat rüzgarın sert esmesi, iki takım oyuncularını da zora soktu.

Hava muhalefeti ile mücadele eden iki takımdan karı çıkan taraf Büyükçekmece Belediyespor, oldu. İlk yarıda rüzgarı arkasına alarak oynayan Büyükçekmece Belediyespor, rakip kalede sadece bir gol bulabildi.

Bir topu direkten dönen Büyükçekmece Belediyespor, ikinci yarıda savunmasını güçlü tutunca karşılaşma 38. dakikada Serkan Urgancı’nın attığı tek golle sona erdi. Karşılaşmaya Büyükçekmece Belediyespor taraftarları her zamanki gibi yine yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerde yerlerini alan taraftarlar, 90 dakika boyunca hiç susmadan takımlarına büyük destek verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.