BÜYÜKÇEKMECE SPOR ŞURASI hazırlık çalışmaları başladı.

BÜYÜKÇEKMECE SPOR ŞURASI hazırlık çalışmaları başladı.
Büyükçekmece Kaymakamlığı, Büyükçekmece Belediyesi ve Büyükçekmece Sivil Toplum Kuruluşları İletişim Platformu(BÜSTKİP) işbirliği ile 7 Mart'ta gerçekleştirilecek BÜYÜKÇEKMECE SPOR ŞURASI hazırlık çalışmaları başladı.

 

 

 


 

Büyükçekmece gençliğine ve sporuna doğru hizmet verebilmek, bilgilenmek ve bilinçlenmek, sorun ve çözüm önerilerini tespit edebilmek, kulüpler arası tanışma ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla planlanan şura Büyükçekmece İlçesinde faaliyet gösteren tüm spor kulüplerinin katılımı ile gerçekleşecek.

 

 Moderatörlüğü BÜSTKİP tarafından yapılacak olan şuranın planlaması, gündem ve konuşmacılarının tespiti, kulüplerle ilişkilerin kurulması, şura'nın baştan sona tüm organizasyonu BÜSTKİP Genel Sekreterliği - Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Büyükçekmece Spor İşleri Müdürlüğünden oluşan KOORDİNASYON KURULU tarafından gerçekleştirilecek.

 

Şura hazırlıkları için kulüplerin bilgi ve önerilerine başvurmak isteyen Koordinasyon Kurulu 12 Şubat Perşembe günü ilçedeki tüm spor kulüplerinin temsilcilerini Hasan Akgün İlköğretim Okulu konferans salonunda toplantıya çağırdı.

 

BÜSTKİP Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada "Büyükçekmece'ye yakışır, ses getiren, amacına ulaşan ve tüm kulüpleri kucaklayan bir şura gerçekleştirmek için şura Koordinasyon Kurulu çalışmalarını titizlik ve uyum içerisinde  sürdürmektedir" ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum