Büyükçekmece Tepecikspor, Antalya yolcusu

Büyükçekmece Tepecikspor, Antalya yolcusu
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Büyükçekmece Tepecikspor, sezonun ikinci devresine çok farklı bir yapı ile girmeye hazırlanıyor.
Pazar günü akşam saatlerinde iki etaplı kamp için Antalya’ya hareket edecek olan yeşil-beyazlılar, ikinci devre başlayana kadar ikinci bir kamp için Antalya’dan Aydın Kuşadası’na geçecek. Antalya kampını Kervansaray Otel’de yapacak olan Büyükçekmece Tepecikspor, yeni transferleriyle birlikte ikinci devrede çok farklı bir takım görünümü vermek için çaba gösteriyor. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Büyükçekmece Tepecikspor Baykan Vekili Mehmet Eyüboğlu, “İkinci devre için ok farklı bir strateji ile yola çıkıyoruz. İki kamp dönemi geçireceğiz.

İlkini Antalya Kervarsaray Otel, ikincisini de Aydın Kuşadası’nda yaparak ikinci devreye çok güçlü bir Büyükçekmece Tepecikspor olarak başlamış olacağız. İki etaplı kampın takıma büyük katkı sunacağına inanıyorum. Takıma katılacak olan yeni transferlerin bu iki kamp programında takıma eski oyuncularla adaptasyonunu da bu anlamda sağlamış olacağız. Şu an için transferde epey yol kat ettik ve gerekli görüşmelerimizi sürdürüyoruz.

Anlaştığımız oyuncular var fakat sözleşme imzalamadan bunları basına yansıtmak yanlış olabilir. Çünkü kendi takımları ile ilgili sorunlarını çözmelerini beklediğimiz oyuncularla kamp öncesi imza attırmak için gerekli hızlılığı gösteriyoruz. 2. Lig Beyaz grupta maçların bu hafta sona ereceğinden bu takımlarda bulunan ilgilendiğimiz isimlerin maçlarını tamamlamalarını bekliyoruz. En geç Pazartesi günü yeni isimleri basına tanıtmak için bir platform oluşturacağız. Ligin ikinci devresinde Tepecikspor’un çok daha başarılı bir takım görümünü vereceğinin garantisini veririm. Çünkü anlaşacağımız isimler liglerinde başarılı olmuş, kulüpleriyle maddi anlamda sıkıntılar yaşayan oyunculardan oluştuğu için onları beklemek zorunluluğumuz var. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Büyükçekmece Tepecikspor, ligin ikinci devresinde fırtınalar estirecek bir yapıya kavuşacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.