Büyükçekmece’de, Erokspor startı verildi

Büyükçekmece’de, Erokspor startı verildi
Haftayı 1-0’lık Kocaelispor mağlubiyetiyle kapayan Büyükçekmece Belediyespor, Pazar günü saat 13.30’da kendi sahasında oynayacağı en yakın rakipleri Erokspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu zorlu maç için hazırlıklarını Teknik Direktör Ergün Ortakçı gözetiminde sürdüren Büyükçekmece Belediyespor, Erokspor’u mağlup edip ligde derin bir nefes almak istiyor. Kocaelispor’u sallayan fakat yıkamayan Büyükçekmece Belediyespor, Erokspor’u Pazar günü kendi evinde mağlup edip aralarındaki ikili averaj üstünlüğünü de elinde bulundurmak istiyor.

Erokspor ile kümede kalma mücadelesi veren Büyükçekmece Belediyespor’un buradan alacağı bir puanın bile büyük önem arz ettiği puan cetveline yansıyacak. Kocaelispor maçını unuttuklarını söyleyen Genel Menajer Özgür kurt, Pazar günü kendi sahalarında Erokspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını, sahaya her zamanki gibi kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Ligin ilk devresinde deplasmanda mağlup ettikleri rakiplerini bir kez daha mağlup edeceklerini söyleyen Kurt, avantajlı duruma geçmek istediklerini dile getirdi. Kurt, Erokspor maçının zorlu geçeceğini fakat saha ve seyirci avantajı ile birlikte kazananın Büyükçekmece Belediyespor olması için ellerinden gelen çabayı sonuna kadar göstereceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.