Büyükçekmece’de Velimeşe alarmı

Büyükçekmece’de Velimeşe alarmı
Geçtiğimiz haftayı bay geçen ve Pazar günü deplasmanda oynayacakları Ergene Velimeşespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Büyükçekmece Belediyespor’da tüm çalışmalar galibiyet üzerine yapılıyor.

Zorlu rakiplerini deplasmanda mağlup etmek için mücadele verecek olan bordo-mavililerde Ergene Velimeşespor alarmı verildi. İstikrarsız bir sezon geçiren rakiplerinin kalite isimlerden oluştuğu bilincini taşıyan Büyükçekmece Belediyespor’da hazırlıklar büyük bir ciddiyetle devam ediyor.

Bir haftalık aradan sonra üç puan için sahaya çıkmaya hazırlanan Büyükçekmece Belediyespor’da Kulüp Başkanı Ümit Kalko, Ergene Velimeşespor’un kolay rakip olmadığını söyledi.

Dikkati elden bırakmamak gerektiğini söyleyen Başkan Ümit Kalko, takım olarak bu maçtan galibiyetle ayrılacak güçte olduklarını fakat hiçbir maçın oynanmadan kazanılamayacağının da altını çizmeden geçemedi.

Ligde her rakibi ciddi gördüklerini saylayan Başkan Ümit Kalko, ilk devrede kalan iki maçtan da galibiyetle ayrılıp rakipleriyle aralarındaki puan farkının açılmamasını sağlamaya çaba göstereceklerini söyledi. Takım olarak kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyleyen Başkan Kalko, oyuncularının ve teknik ekiplerinin bu zorlu deplasmandan galibiyetle döneceğine inandıklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.