Büyükçekmeceli çocukları spor dolu bir yaz tatili bekliyor

Büyükçekmeceli çocukları spor dolu bir yaz tatili bekliyor
Her yıl binlerce çocuğun eğitim gördüğü Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları’na ilgi giderek artıyor. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde faaliyet gösteren Yaz Spor Okulları’nda 10 farklı branş mevcut.
 7 – 14 yaş arası tüm çocukların ücretsiz olarak yararlandığı eğitimlere bu yıl 6 yaş çocukların kabul edildiği ‘Spora Başlangıç” branşı da eklendi. Futbol, Voleybol, Tenis, Atletizm, Okçuluk, Bisiklet, Kalecilik, Güreş, Satranç ve Spora Başlangıç eğitimleri 19 Temmuz’da başlayacak ve 28 Ağustos Pazar günü yapılacak kapanış töreni ile sona erecek.
 
Yetenek avcısı akademi
 
Yaz Spor Okulları’nda tüm eğitimler; konusunda uzman ve üst düzey belgelere sahip antrenörler tarafından verilecek. Sporun yaygınlaşması ve özellikle çocuklara sevdirilmesi için düzenlenen Yaz Spor Okulları’ndan 2015 yılında 2 binden fazla çocuk yararlandı. Yaz Spor Okulları boyunca yetenekleri ile dikkat çeken gençler daha sonra Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bünyesine katılarak lisanslandılar. Futbol, Voleybol ve Atletizm branşlarında lisanslanan gençler, kurulan takımlarla müsabakalara çıkarak profesyonel hayata adım attılar. 2016 Yaz Spor Okulları tamamlandığında yetenekli gençler yine Akademi bünyesine alınarak lisanslanacaklar. Büyükçekmece Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi, Atatürk Kültür Merkezi, Jimnastik Kulübü Derneği ve tüm Sanat Evleri’nde Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak mümkün.
 
Şampiyonlar Büyükçekmece'den çıkacak
 
Büyükçekmece'nin her alanda olduğu gibi sportif olarak da öncü olduğuna dikkat çeken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “Yaz spor okullarımızda çocuklarımızı dinlendirirken eğitecek, geleceğe daha sağlıklı hazırlanmalarına yardımcı olacağız. Belki de alacakları spor eğitimi ile geleceğin yıldızı, şampiyonları olacaklar. Çocuklarımızın yaz ayları boyunca boş zamanlarını değerlendirmeleri, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları noktasında da çok önemlidir. Yaz Spor Okulları sayesinde çocuğunuzun nerede, kiminle olduğunu bileceksiniz” diye konuştu. Büyükçekmece Belediyesi Yaz Spor Okulları hakkında 0 212 882 35 34 nolu telefondan detaylı bilgi alınabilir.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.