Büyükçekmece’nin Sultanları 1. Lig’e koşuyor!

Büyükçekmece’nin Sultanları 1. Lig’e koşuyor!
Türkiye 2. Voleybol Ligi’nde Büyükçekmece’nin gururu olan, Büyükçekmece Bayan Voleybol Takımı, 84 takım arasından ilk 16’ya girerek katılma hakkı elde ettiği Play Off karşılaşmalarında, 3 maçını da set vermeden kazanarak ilk 8 takım arasına girdi.

Büyükçekmece Voleybol Akademisi Spor Kulübü Başkanı Ersel Yazıcı, 15-16-17 Mart tarihleri arasında Muğla’da gerçekleşecek final karşılaşmalarının ardından Türkiye Birinci Voleybol Ligi’ne merhaba diyeceklerini açıkladı.

Sezon boyunca sadece 1 mağlubiyet aldı

2018 yılını “Spor ve Gençlik Yılı” ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, sporda başarı üstüne başarı elde ediyor. Basketbol ve futboldan sonra voleybol bayanlar liginde de fırtına gibi esen Büyükçekmece, birinci lige gün sayıyor. Türkiye Voleybol 2. Ligi 2017-2018 sezonunda sadece tek mağlubiyet alarak ilk 16 takım arasına girme başarısını yakaladı. Play Off mücadelesinde oynadığı 3 maçta Kayseri Atletik Spor, Halkbank Spor ve Bitlis Spor kulüplerini set vermeden mağlup eden Büyükçekmece, 8 takım arasına kalma başarısı elde etti.

“Büyükçekmece’nin adını 1. Lige yazdıracağız”

Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi ve Büyükçekmece Voleybol Akademisi Spor Kulübü Başkanı Ersel Yazıcı, 15-16-17 Mart tarihlerinde Muğla’da gerçekleşecek olan final maçlarında da iddialı olduklarını belirterek; “Bayan Voleybolcularımız çok başarı bir sezona imza attı. İkinci ligde sadece tek bir mağlubiyetimiz var. Play Off karşılaşmalarında da 3 maçımızın üçünü de set vermeden kazanarak Türkiye’nin 8 takımı arasına girdik. Muğla’da yapılacak finallerin ardından Türkiye 1. Bayanlar Voleybol Ligi’ne adımızı yazdıracağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.