Büyükçekmece’ye taraftar desteği

Büyükçekmece’ye taraftar desteği
BAL, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Büyükçekmece Belediyespor’a Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Çınarlıspor maçı öncesi taraftarlardan destek sözü geldi.

 Sezon başından beri takımlarının yanında olan ve her maç olduğu gibi Çınarlıspor maçında da tribün desteğini takıma vereceklerini söyleyen Büyükçekmece Belediyespor’un cefakâr taraftarları, Sportif Direktör Özgür Kurt’a destek anlamında asla sıkıntı olmayacağını söylediler. Tesislerde Kurt ile yakın zamanda bir araya gelen taraftarlar, Büyükçekmece Belediyespor’un başarısı için ellerinden gelen tribün desteğini sonuna kadar sürdürmeye devam edeceklerini söylediler.

Sportif Direktör Özgür Kurt ise, Büyükçekmece Belediyespor taraftarının bu yaklaşımını olumlu bulduklarını, sezon başından bu yana takımlarına gösterdikleri destekten dolayı kendilerine teşekkür ettiklerini söyledi. Kurt, Pazar günkü maçta da tribünlerdeki yerlerini alacak olan taraftarlara şimdiden yönetim kurulu adına teşekkür ettiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.