Büyükçekmece’yi hakem yaktı: 1-1

Büyükçekmece’yi hakem yaktı: 1-1
BAL, Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta dün Büyükçekmece Stadında Büyükçekmece Belediyespor ile Erokspor arasında oynanan maçı, hakem resmen katletti.

İki tarafa da çaldığı boş düdüklerle takımları saha içerisinde sinir harbine sokan Müsabakanın Tekirdağ Bölgesi hakemlerinden Levent Buğra Vartemel, özellikle Büyükçekmece Belediyespor’un iki puanını resmen rakibe hediye etti. Karşılaşmanın ilk yarısında 10 dakika uzatma gösterilmesi gerekirken sadece 5 dakika ile idare eden Müsabakanın hakemi, ikinci yarıda karılaşma durmamasına rağmen maçı 5 dakika fazla oynatarak 1-0 önde götürdüğü maçı Büyükçekmece’nin sahadan beraberlikle ayrılmasına sebep oldu. İkinci yarıda 5 dakika uzatan müsabakanın hakemi, kolunda saati unutup 7 dakika oynatınca, 90    +7. dakikada Erokspor’un golü gelince saha içi bir anda ana baba günü gibi oldu. Maçı fazla oynatan müsabakanın hakemine haklı şekilde itiraz eden Büyükçekmece Belediyespor’lu oyuncuların bu itirazı sonucu değiştirmeye yetmedi. Müsabaka da karılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Erokspor, penaltıyı atamadı

Karşılaşmaya konuk atık oldukça iyi başladı ve ilk dakikalardan itibaren Büyükçekmece Belediyespor kalesinde gol aradı. Bir pozisyonda topun ceza alanı içinde elle kesildiğini gören müsabakanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Atışı 5. dakikada Ersin Şahin gole çeviremedi. Kaleci İskender, bu pozisyonda başarılıydı ve topu Kornere çelerek takımını mağlubiyetten kurtardı. 10. dakikada Erokspor’dan İdris, kafasının üzerine ters düşünce Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastaneden gelen haberin iyi olduğu, bu oyuncunun hayati tehlikesinin bulunmadığı söylendi. İlk yarının bitimine az bir süre kala 44. dakikada ceza alını içinde önünde bulduğu topu Erokspor ağlarına bırakan Serkan, takımını bu önemli maçta 1-0 üstün duruma taşıdı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Büyükçekmece’nin üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya atak başlayan bu kez ev sahibi Büyükçekmece Belediyespor oldu. 1-0’lık skorun morali ile sürekli atak oynayan Büyükçekmece Belediyespor, taraftarının desteği ile rakip yarı alanda sıkça görünmeye başladı. Bu yarıda Büyükçekmece Belediyespor ikinci golü bulamayınca sıkıntılı dakikaların geldiğine şahit oldu. Son bölümlerde Erokspor, en azından bir puanı kurtarmak için takım olarak oyunu Büyükçekmece yarı alanına yıktı. Karşılaşmayı 5 dakika uzatan fakat 7 dakika oynatan müsabakanın hakemi. Erokspor’un beraberlik sayısını bulmasını sağladı. 90+7. dakikada Büyükçekmece Belediyespor ceza alanı içinde yaşanan Karambolda topu en son vuran isim Ercan Sölüncü oldu ve takımına beraberlik sayısını sağladı 1-1. Müsabakanın hakemi bu golün Santrasını yaptırmadı ve karşılaşmanın bittiğini ilan eden düdüğünü çaldı. Maç bitiminde Büyükçekmece Belediyespor’lu futbolcular ve taraftarlar,. Karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösterdi. Buna rağmen bu tepki skoru değiştirmeye yetmedi ve bu önemli maçta Büyükçekmece Belediyespor, büyük bir avantaj kaybetmiş oldu.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.