Büyükçekmece’yi resmen yaktılar

Büyükçekmece’yi resmen yaktılar
Kendi saha ve seyircisi önünde Erokspor’u konuk eden Büyükçekmece Belediyespor’u müsabakanın hakemleri resmen yaktı.

 Üç puanı hanelerine yazdırmaya ramak kalan bordo-mavililerde sevinç çığlıkları iyiden iyiye yükselmeye başladığı anda Hakemin fazla oynattığı dakikalarda gölü kalelerinde gören Büyükçekmece Belediyespor’lu oyuncular, yöneticiler ve taraftarlar adeta yıkıldı.

Müsabakanın hakemine ateş püsküren Büyükçekmeceliler, her maçta hakem hatalarıyla puan kaybetmekten bıktıklarını söylediler. Edirnespor, Kocaelispor ve son olarak Erokspor maçında da aynı şekilde haksızlığa uğradıklarını söyleyen Büyükçekmeceliler, hakemlerin yanlı tutumlarından dolayı camia olarak büyük bir moral çöküntüsü içerisine girdiklerini söylediler.

“Biz nasıl maç kazanalım önümüze bir sürü engel geliyor hangisini nasıl aşacağız bilemiyoruz” diyen taraftarlar, yanlı yönetim gösteren hakemlerin kendilerine büyük zarar verdiğini söylediler. Adeta isyan bayrağını açan Büyükçekmece taraftarı, artık maçlarında bu tür hakem hataları görmek istemediklerini dile getirdiler. Diğer taraftan müsabaka sonunda büyük bir moral bozukluğu ile stadı terk eden Büyükçekmece Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Kalko, tüm hakem hatalarının kendi maçlarına rast gelmesini hayretle karşıladıklarını söyleyerek stadı sinirli bir şekilde terk etti. Kulüp Başkanı Kalko’nun son dönemlerde yaşanan hakem hatalarıyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.