Çalışır gitti, Akdoğan geldi

Çalışır gitti, Akdoğan geldi
Ligde ardı ardına alınan kötü neticelerden sonra takımın başına en son getirilen isim Teknik Direktör Tunahan Akdoğan oldu.

Sezona Armağan Turhan ile başlayan ve bu hoca ile yollarını ayıran Tepecikspor, Turhan’ın yerine getirdiği Teknik Direktör Engin Çalışır ile de dört maç sonra yolları ayırmak zorunda kaldı. Dört maçta sıfır puan alan Çalışır’ın yerine takımın başına Sezona İstanbulspor ile başlayan ve oradan ayrılan Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’ı getirdi. Önceki gün gerçekleşen anlaşmanın ardından yeni takımı ile ilk idmanına çıkan Teknik Direktör Akdoğan, idman öncesi oyuncularla tanışma toplantısı düzenledi.

Tepecikspor’un yeni burası değil

İlk idmanının ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Akdoğan, takımın galibiyet serisi yakalayıp bu kötü durumdan kurtulması için çaba göstereceklerini söyledi. Tepecikspor takımının iyi bir kadrosunun olduğunu fakat çıkış için bir galibiyete ihtiyacının olduğunu söyleyen Akdoğan, “Tepecikspor’un şu anki ortamı burası değil. Kaliteli bir takımı var.

Futbolda inişli çıkışların çok olduğunu biliyoruz. Bu iniş Tepecikspor için epey fazla oldu. Biz hastayı yatağından kaldırmak ve sağlığına kavuşturmak için teknik anlamda elimizden gelen tedaviyi takım üzerinde uygulayacağız. Bir an önce çıkış yolu bulup takımı bu kötü durumdan kurtarmalıyız. Puan sıralamasında Tepecikspor’un yeri kesinlikle burası değildir.

Futbolcu arkadaşlarımızla birlikte tek yürek olup takımı iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz. Özellikle kalan iki maçta kazanıp ilk yarıyı moralli tamamlamak istiyoruz. Tepecikspor’un futbolcu kadrosu olarak iyi olduğunu hepimiz gözlemliyoruz. Bu kaliteli kadroyu maç kazanır hale getirmek için çaba göstereceğiz. Tepecikspor’un bulunduğu durum hiç iyi değil fakat önümüzde çok maç var. Bu maçlardan en iyi neticeleri alarak takımı tehlikeli bölgeden uzak tutmaya çalışacağız” dedi. Diğer taraftar Tunahan Akdoğan’ın yardımcılığına Antrenör Aykut Okan, Kaleci Antrenörlüğüne ise Levent Açil getirildi.

Eyüboğlu; Zoru başaracağız

Teknik Direktör Tunahan Akdoğan ile anlaştıktan sonra bir açıklama yapan Tepecikspor Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, “Ligde zor bir durumda olduğumuzu yeni anlaştığımız Teknik Direktörümüz Tunahan Akdoğan’da biliyor.

Zoru ekip ile birlikte başaracağız ve ligde kalan takımlar arasında Tepecikspor mutlaka yerini alacaktır. Hiç kimse endişe etmesin. Ara transfer döneminde kadromuza katacağımız oyuncular ve mevcut kadromuzda bulunan oyuncularımızla tek yürek olup Tepecikspor’u el birliği ile ligde tutacağız. Eski hocamız Engin Çalışyır’a takıma verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni hocamız Tunahan Akdoğan’a da başarı dileklerimizi iletiyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.