ÇANTAKÖY HIRS KÜPÜ

ÇANTAKÖY HIRS KÜPÜ
Yeni sezon hazırlıklarına teknik direktör Ali Rıza Gülderenoğlu yönetiminde başlayan Çantaköyspor, yoğun kar yağışı nedeniyle çalışmalarına bir süre ara vermek zorunda kaldı.

 Sarı siyahlıların yaklaşık olarak 3 haftadan beri sıkı bir şekilde yeni sezona hazırlandığı, hafta sonunda yapılması planlanan sezon açılışının da hava muhalefeti nedeniyle iki hafta sonraya ertelendiği bildirildi. Yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını da önceki hafta Değirmenköyspor ile oynayan Çantaköyspor’da teknik direktör Gülderenoğlu’nun da takımdan memnun olduğu, yeni sezon öncesi kadroyu yeterli gördüğü, yönetimden  de herhangi bir transfer talebinde bulunmadığı ifade edildi.

Kulüp Başkanı Bülent Yüksel’in teknik direktör Gülderenoğlu’na transfer için açık çek verdiği, Gülderenoğlu’nun ise başkanın bu yaklaşımı neticesinde hazırlık maçlarının ardından transfer defterini yeniden açabileceği elimize ulaşan bilgiler arasında.

Gülderenoğlu’nun aynı takımla devam etmek istediği, kulüp başkanı Yüksel ile yaptığı görüşmede de “Bu takım bana yeter. Eksik görmüyorum. Eğer hazırlık maçlarında gerekli görürsek transfer için sizden isteklerim olabilir.” dediği,  bu şekilde de transfer defterinin açık kaldığı kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

-------- ----------

GÜLTEPE GENÇLERE SARILDI

Gültepe Özgençlikspor Genel Kaptanı Salih Yılmaz A takımın Süper Amatöre çıkmasından sonra ağırlığı gençlere verdiklerini söyledi. Yılmaz “Şu anda çalışmalarımız genç takım üzerine yoğunlaştık. Genç takımı toparlamaya çalışıyoruz. Lige iyi bir başlangıç yapamadık.” ifadesini kullandı.

Bu arada yoğun kar yağışı nedeniyle Gültepe Özgençlikspor’un U 19, U 16 ve U 14 antrenmanları için kulüp başkanı Olcay Seçilir’in sahibi olduğu Oktay Duran Halısaha Tesisleri’nde gündüz çalıştığı kaydedildi.

---- -------

HAMZA LÜLEBURGAZ YOLUNDA

Geçtiğimiz sezon Gültepe Özgençlikspor’da forma giyen Hamza’nın 3.Lig ekiplerinden Lüleburgazspor’la antrenmanlara çıktığı, transferinde ise son aşamaya gelindiği bildirildi. Yönetimin de bu transfer için genç oyuncuya izin verdiği, transferin sonuçlanmasının ise an meselesi olduğu bildirildi.

------- ------

ES. BAYBURT’A 4 FİRUZKÖYLÜ

Amatör 1.Küme ekiplerinden Esen Bayburtspor, Firuzköyspor’dan 4 oyuncu birden transfer etti. Yeni sezonu beklemeden gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan sarı siyahlı yönetim teknik direktör Turan Yılmaz’ın raporları doğrultusunda geçtiğimiz sezon Firuzköyspor A takımında forma giyen Ahmet Özen, Selçuk, Ömer Faruk ve Volkan’ı renklerine bağladığı, Ferhat’la da büyük ölçüde anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Haber: İskender KORDU

------ -----

BÜTÜN YOLLAR ES. BAYBURT’A

Yeni sezon öncesi Esen Bayburtspor’la flört eden antrenör Ercan Kayacık’ın haziran ayında yeniden sarı siyahlı yönetimle masaya oturarak resmi sözleşmeyi büyük bir olasılıkla imzalayacağı bildirildi. Yeni sezonda teknik direktör Turan Yılmaz’la birlikte çalışacak olan Kayacık’ın durumu resmileştirmek için son bir kez daha Haziran ayında masaya oturacağı, işin resmiyet kazanacağı belirtildi. Kayacık’ın yakın çevresine de konu ile ilgili olarak “Haziran ayında her iki tarafın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Şu anda Bayburtspor  gözüküyor. Ben de istiyorum. Turan Hocanın yanında kendimi geliştirmek isteyen bir hocayım. Ama zaman neyi gösterir bilemiyorum.” ifadesini kullandı.

----- -----

SAYGILI GÖZTEPE’DEN AYRILDI

 

Bir dönem bölgemizde hem Avcılar Belediyespor’u hem de İstanbul Beylikdüzü’nü çalıştıran teknik direktör Tevfik Saygılı, Göztepespor’daki görevinden ayrılarak sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

 

Uzun bir süreden beri sarı kırmızılı ekipte futbolcu izleme komitesinde yer alan Saygılı’nın görevinden ayrıldıktan sonra günlerini  dinlenerek ve maç izleyerek geçirdiği kaydedildi.

Haber: KADİR KÜÇÜKAY

------ ---------

FUTBOLCU OKYANUSU!

 

Okyanus Koleji Teknik Koordinatörü Salim Telli okullarındaki genç yetenekleri bularak onları Türk futboluna sunmak istediklerini söyledi.

 

Telli “Çevre okullardan ve Okyanus Koleji’nden bulduğumuz yetenekli çocukları en iyi şekilde yetiştirerek Türk futboluna kazandırmak düşüncesindeyiz. Okyanus Koleji’nin ismini de futbolla en iyi şekilde duyurmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Okyanus Koleji Futbol Antrenörü Erkan Çankaya da gazetemize yaptığı açıklamada Okyanus Koleji olarak futbolu öğrenciler için eğitimin bir parçası olarak gördüklerini söyledi. Çankaya “Yeni yıldız ve yetenekleri Türk futboluna kazandırmak da bir diğer misyonumuz. Bunun için haftanın 4 günü kendi tesislerimizde antrenmanlara aralıksız olarak  devam ediyoruz. 5 yıllık kısa bir süre önce kurulmuş olmamıza rağmen duayen hocamız Salim Telli ile beraber geçen sene U 15 ve U 16’larda İstanbul Şampiyonasında başarılı olarak Türkiye finallerinde oynamaya hak kazandık. Sistemli bir şekilde çalışmanın meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başladık. Amacımız sürekli beraber oynayan bu takımlarımızı U 19 yaş grubuna kadar taşıyabilmek. Burada başarılı olanları da profesyonel takımların altyapılarına göndererek bir diğer misyonumuzu yerine getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

------ -----------

ESENKENT’TE 3 AYRILIK

Amatör 1.Küme ekiplerinden Esenkent Gençlikspor’da sezonun bitimi ile birlikte transfer olup kulüpten ayrılanlar da artmaya başladı. İlk etapta İnan, Ozan Kaycı ve Doğukan Çakmak’ın Afyon İhsaniye Belediyespor’a transfer olduğu kaydedildi. Özkan’ın da Bulancak Belediyespor’la anlaşmak üzere olduğu, görüşmelerin imza aşamasına kadar geldiği belirtildi.

------ ----------

“BEKLEDİĞİMİZİ ALAMADIK”

Esenkent Gençlikspor Teknik Direktörü Fuat Cörüt, gazetemize geçtiğimiz sezon ile ilgili yaptığı değerlendirmede hedeflerine ulaşamadıklarını söyledi. Cörüt “Beklediğimizi alamadık. Çünkü bu sene takım olarak bir misyon üstlendik ama bu konuda da sıkıntılar yaşadık. Ligi de istediğimiz yerde bitiremedik. Maddi imkansızlıkların da takımın aldığı sonuçlara yansıdığını söyleyebilirim.” şeklinde konuştu. 

---- -----

RECEP İMZAYI ATTI

İzzettinspor imzaya doymuyor. Kırmızı siyahlılar, Karaaağaçspor’dan renklerine bağladığı Recep’e imzayı attırdı. Önceki gün kulüp binasında kendisini sezon sonuna kadar İzzettinspor’a bağlayan genç oyuncunun maliyeti açıklanmadı. Transfere Ceylan İnşaat’ın sponsorluk yapacağı kaydedildi.

 

 

Y.ESENYURT GENÇLERE DÖNDÜ

 

Yeşilesenyurtspor Sportif Direktörü Hasan Demir takımdan ayrılarak Keşanspor’a transfer olan Emre Fidan ile Ömerlispor’a transfer olan Erdi için sessizliğini Haberdar Spor Servisi’ne bozdu.

 

 Demir, ligin bitimine 4 hafta kaldığını belirterek, takımı gençleştirdiklerini, gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak istediklerini söyledi. Demir “Şu anda takımın bulunduğu puan durumu sıralaması itibariyle bazı hedeflerimizi kaybettik. Futbolcularımızın önünü kapatmama adına da bazı arkadaşlara üst liglere gönderme kararı aldık. Kalan 4 haftayı gençlerle tamamlayıp daha sonra da genç takıma ağırlık vereceğiz. Önümüzde oynayacağımız Arnavutköy ve İstinye maçlarının sonucuna göre ligde kalmayı garantilersek diğer oyuncularımızla ilgili de oturup bir değerlendirme yapacağız. O anlamda bize hizmet eden oyuncularımıza gerekli anlayışı göstermeye çalışıyoruz.” diye konuştu.

Emre’yi Keşanspor’a vermelerinde dayanışma faktörünün önemli rol oynadığını belirten Demir “Öncelikle geç de olsa buradan bir kez daha Keşanspor kulübüne hem baş sağlığı hem de acil şifalar dileklerimi yenilemek istiyorum. Biz de kendilerine katkı olarak Emre Fidan arkadaşımızı göndererek kendilerine bir jest yaptık.” ifadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

-------- --------

Y.ESENYURT’A İKİ GENÇ

Süper Amatör Küme ekiplerinden Yeşilesenyurtspor transferin kapanmasına az bir süre kala Okyanus Koleji’nden ve B.Çekmecespor’dan iki oyuncuyu genç takım kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Okyanus Koleji’nde forma giyen 1993 doğumlu Enes ile B.Çekmecespor’da forma giyen bir futbolcu genç takımda oynamaları için transfer edildi. Gelecek sezonun yapılanmasına şimdiden başlayan yönetimin, bu transferleri teknik heyetin raporları doğrultusunda yaptığı iki oyuncunu da önümüzdeki sezon A takım kadrosuna da dahil edilecekleri bildirildi. Sportif Direktör Hasan Demir, yapılan transferlerle kulüplerine yetenekleri gençleri kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Demir, iki oyuncuya da lisans çıkardıklarını sözlerine ekledi.

 

--------- --------

EMRE FİDAN KEŞANSPOR'DA

 

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Keşanspor, Y.Esenyurtspor’da forma giyen ortasaha oyuncusu Emre Fidan’ı renklerine bağladı.

 

Y.Esenyurtspor’la yollarını ayıran genç ortasaha oyuncusu önceki gün yapılan törenle resmen Keşanspor’a imza attı. Transfer konusunda Y.Esenyurt yönetiminin de genç ortasaha oyuncusuna herhangi bir sıkıntı çıkarmadığı, aksine trafik kazası geçirerek iki futbolusu da vefat eden Keşanspor'a bu transferi jest olarak hediye ettiği kaydedildi.

----- --------

U 15 VE U 17 MAÇLARI DA TEHİR

 

Etkisini arttıran kar yağışı hafta arasında oynanması planlanan U 15  ve U 17 İstanbul Şampiyonası maçlarının da tehir edilmesine neden oldu.

 

Konu ile ilgili olarak tffistanbul.org’dan yapılan açıklamada “Yoğun kış şartlarının devam etmesi ile birlikte İstanbul’daki kar yağışının 1-2-3 Şubat 2012 Çarşamba - Perşembe - Cuma günleri de devam edeceği beklendiğinden bu tarihlerde oynanacak olan U 15 ve U 17 Türkiye Şampiyonası eleme müsabakaları ile birlikte aynı tarihlerde daha önce çeşitli nedenlerle tehir edilmiş olan müsabakalar da İl Başkanlığımızca durdurulmuştur. Kulüplerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.” ifadesine yer verildi.

------- -------

Haber: İskender KORDU

----- ------

 “HATIR İÇİN GELDİM”

Dağyenicespor’un çiçeği burnunda antrenörü Mümin Ersin Sarı, kulüp başkanı Erhan Tali’nin hatırını kıramadığı için görevi kabul ettiğini söyledi. Sarı, Dağyenicespor ile ligde amatörce bir mücadele vereceklerini kaydetti. Sarı, transferle ilgili sorularımız üzerine de B.Çekmece Mimarsinan genç takımından bazı oyuncularla yakından ilgilendiğini, bu oyuncular arasından bazı oyuncuları renklerine katmak istediklerini sözlerine ekledi. Bu arada kar yağışı nedeniyle çalışmalarına start veremeyen Dağyenicespor’un hava şartları uygun olduğu takdirde büyük bir olasılıkla önümüzdeki hafta 2011-2012 sezonu için resmen start vereceği kaydedildi.

--------- --------

 

ALİBEY-GÜMÜŞYAKA ELELE!

 

Önümüzdeki 2012-2013 futbol sezonunda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan Alibeyspor ile 2.Amatör Kümede mücadele edecek olan Gümüşyakaspor arasında müthiş dayanışma.

 

 İki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği ilk etapta Gümüşyakaspor’un genç oyunculardan Erdi ve Volkan’ı bedelsiz olarak Alibeyspor’a verdiği, önümüzdeki günlerde teknik heyetin belirleyeceği bir ismin daha verileceği kaydedildi. İki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği bu oyuncuların bu sene Alibey’un U 19 takımında, gelecek sene de A takımında forma giyeceği, sezon bittikten sonra da Gümüşyakaspor’a geri verileceği bildirildi. Anlaşma kapsamında Gümüşyakaspor yönetiminin Alibeyspor’dan isteyeceği bütün oyuncuların da 2.Amatör Kümede mücadele edecek olan takıma bedelsiz olarak verileceği bildirildi. Konu ile ilgili olarak gazetemize bir açıklamada bulunan Alibeyspor Kulüp Başkanı Ali Tonta, “Bu sene Gümüşyakaspor’dan aldığımız genç oyuncuları bu sene U 19’da seneye de A takımda oynatacağız. Şimdiden genç bir ekip oluşturacağız. Aynı zamanda maçlar bittikten sonra da oyuncularımız Gümüşyakaspor formasıyla 2.Amatör Kümede oynayacaklar.” ifadesini kullandı.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

---- -------

S.MİMARSİNAN U 19’DAN START

Yeni sezonda U 19 Ligi 2.Amatör Kümede mücadele edecek olan Silivri Mimarsinanspor çalışmalarına kendi tesislerinde start verdi. Yeni sezonda U 19 takımını Fatih Doğdu’nun çalıştıracağı kaydedildi.

----- -------

ÇİFTLİKKÖY KAPIŞ KAPIŞ

Amatör 1.Küme ekiplerinden Çiftlikköyspor’un futbolcuları için ara transferde kulüpler kuyruğa girmeye başladı. Yeşil kırmızılı ekibin oyuncularından Çağrı ve Hasan’a süper amatör küme ekiplerinin, Ozan ve Ufuk’a da 2.Amatör Kümeden aynı takımın talip olduğu, transferlerin son aşamaya geldiği belirtildi.

 ---- ---

YILMAZ’DAN İSTİFA SİNYALİ

Celaliyespor Kulüp Başkanı Ethem Rıza Yılmaz’dan istifa sinyali geldi. Yılmaz, gazetemize yaptığı açıklamada Belediye’den ve Beden Terbiyesi’nden söz verilen desteklerin gelmemesi halinde devam etmeyi düşünmediklerini söyledi. Yılmaz “Yeni sezon öncesi verilen bazı vaatler var Belediye ve Beden Terbiyesi tarafından. Kulüp olarak ne sabit bir gelirimiz var ne de stattan yararlanabiliyoruz. Hiçbirşeyden faydalandığımız yok. Ağır gelmeye başladı yük. Bu yüzden verilen destek sözleri yerine gelmediği takdirde devam etmeyi düşünmüyorum.” ifadesini kullandı.

Haber: İskender KORDU

------- -------------

KENAR’DA DÖNÜŞ IŞIĞI

Daha önce gazetemize yaptığı açıklamada antrenörlüğe bir sezon ara vermeyi düşündüğünü, gelecek sezonki planları içinde Kavaklıspor ve antrenörlük olmadığını ifade eden Kenar’ın kararında yumuşama olduğu öğrenildi. Konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde kulüp başkanı Osman Akyüz’le bir araya gelecek olan Kenar’ın geride kalan sezonun bir değerlendirmesini yapacakları, ortaya çıkacak sonuca göre yol haritasını belirleyecekleri bildirildi. Kenar’ın antrenörlüğe ara verme konusundaki fikrini değiştirmediği, ancak Akyüz ile yapacağı görüşmenin ardından kararını bir kez daha gözden geçirebileceği elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber: İskender KORDU

--------- --

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.