ÇATALCA TUR ATTIRMADI: 2-1

ÇATALCA TUR ATTIRMADI: 2-1
ALİPAŞA DUVARA TOSLADI: 0-0

TEKİN, CUMAYA KALDI!

Yeni sezonda 1.Amatör Kümede mücadele edecek olan Alibeyspor’da teknik direktörlük bilmecesinin Cuma günü netlik kazanacağı öğrenildi. İlhan Tekin’le Perşembe günü yapılması beklenen görüşmenin Cuma gününe ertelendiği kaydedildi. Perşembe günü amatör spor kulüplerinin Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu’nun yapacağı toplantının aynı saate çakışması nedeniyle Tekin ile yapılacak olan görüşmenin Cuma gününe alındığı öğrenildi. Yönetim kurulunun Cuma günü çoğunluk sağlayamaması halinde ise Tekin ile yapılacak olan görüşmenin ilk toplantıda karara bağlanacağı elimize ulaşan duyumlar arasında.

---------- ----------

“ÇÖPE ATILACAK PARAMIZ YOK”

Silivrispor Asbaşkanı Mutlu Memiş, Silivrispor olarak sokağa atılacak beş kuruş paralarının olmadığını söyledi. Silivrispor’la masaya oturan futbolcuların karşılarına astronomik isteklerle geldiklerini belirten Memiş “Silivrispor’un çöpe atılacak parası yok. Kimse Silivrispor’da büyük paralar harcıyor havasıyla görüşmeye gelmesin. Üzülerek görüyoruz ki Silivvrispor’un spor kulüplerinin yapması gereken doğruları yapması futbolcular nazarında yanlış anlaşılmıştır. Biz ödemeler konusunda her şeyi eksiksiz yapıyoruz ama futbolcular üzerinde bu herhalde ‘çok para veriyorlar’ havası yaratmış. Biz çok para değil tam para veriyoruz. Silivrispor futbolcuyla anlaştığı para neyse son kuruşuna kadar öder.” ifadesini kullandı.

---- -------

 

SAİT YÜCEL DE ADAY

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı M.Sait Yücel’in seçimde aday olacağı öğrenildi.

 

 Bugün resmi olarak müracatta bulunan Yücel’in Düşmez’den sonra ikinci aday olduğu kaydedildi. Böylece seçimin Ali Düşmez ve M.Sait Yücel arasında olması kesinleşti.

----------- ------------- -------------- ------------- ------------

BALCIOĞLU KULÜPLERLE TOPLANTI YAPACAK

Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu’nun Perşembe akşamı Silivri’deki amatör spor kulüpleriyle bir toplantı yaparak İASKF seçimi öncesi ortak bir hareket noktası belirleyeceği öğrenildi. Balcıoğlu’nun basına kapalı olarak yapılacak olan toplantıda kulüplere eğilimlerini soracağı, çıkacak ortak sonuca göre ortak hareket etme noktasında konsensüs oluşturmaya çalışacağı elimize ulaşan duyumlar arasında.

-------- -----------

“TAKVİYEYE GEREK YOK”

Silivri Ortaköyspor Antrenörü Şevki Denizoğlu, elindeki kadronun yeni sezonda kendisine yeteceğini söyledi. Yönetimin transfer için açık kapı bırakmasına rağmen kulüp başkanı Ramazan Sakallıoğlu’na ve yönetim kuruluna ilgisinden dolayı teşekkür eden Denizoğlu “Başkanımızın bu konuda bizlere tam destek vermesi beni memnun etti. Gerek gördüğüm takdirde zayıf noktalarımıza takviye yapabileceğiz. Ancak U 19’dan gelecek oyuncularla birlikte yeni bir takviyeye ihtiyacımızın olacağını zannetmiyorum.” diye konuştu.

Öte yandan cumartesi akşamı Seymen’de kros yaparak sezonu açan Silivri Ortaköyspor’un yaklaşık olarak 1 buçuk ay boyunca aynı program dahilinde çalışmaya devam edeceği bildirildi. Denizoğlu’nun cumartesi ve Pazar günleri takımı krosa götürmeye devam edeceği, diğer çalışmaların ise Salı ve Perşembe günü S.Ortaköy Stadı’nda gerçekleştirileceği belirtildi. 1 buçuk ay boyunca haftada 4 gün çalışarak kondisyon depolayacak olan bordo mavililerin Ramazan ayı ile birlikte bol bol hazırlık maçı yapacağı, hazırlık maçları sonunda da antrenör Şevki Denizoğlu’nun yeniden yönetimle bir araya gelerek ekstra bir rapor vereceği kaydedildi. Denizoğlu’nun hazırlık maçları sonunda takımı yeterli bulması halinde takviye istemeyeceği, gerekli görmesi halinde ise yeni transferler için yönetime isim vereceği elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber: İskender KORDU

------- ---------

İFA KILIÇ’A YAKIN

Süper Amatör Kümede K.Çekmece ilçesini temsil eden kulüplerden İFA’nın yeni sezonda büyük ölçüde Ali Asker Kılıç’la devam edeceği öğrenildi. Yönetim kurulu ile Kılıç arasındaki son görüşmenin olumlu geçtiği, prensipte kesin anlaşmanın sağlandığı kaydedildi. Ancak Kılıç’ın prensipte anlaşma sağlanmasına rağmen imza atmadığı, geçtiğimiz sezondan alacağı olan futbolcuların borçlarının kapatılması halinde imza sözü verdiği elimize ulaşan duyumlar arasında. Kulüp binasında yapılan görüşmenin imza aşamasına geldiği, ancak imzanın futbolculara olan ödemelerin tamamlanması halinde atılacağı ifade edildi.

Kılıç’ın yönetimle yaptığı görüşmede, “Oyunculara borç var. Bu paraların kesinlikle ödenmesi lazım. Bizim kulüpte kimsenin alacağı kalmaz. Bu miktarın da ödenmesi gerekir. Bu para ödenmediği takdirde futbolculara ‘seneye de bizde oynar mısınız?’ diye soramayız. Aksi takdirde gelecek sezon takım kurmakta zorlanırız’ dediği öğrenildi. Bu arada Kılıç’a Ankara Dikmenspor’la Antalya’dan Süper Amatör Kümeden bir kulübün teklifte bulunduğu ancak tecrübeli çalıştırıcının İFA’ya söz verdiği için iki kulübün teklifini de şimdilik nazikçe geri çevirdiği belirtildi. Kılıç’ın futbolcularla ilgili isteğin yerine getirilmemesi halinde ise bu teklifleri değerlendirmeye alacağı elimize ulaşan duyumlar arasında.

Haber: İskender KORDU

------------ --------

ÇANAKÇA’NIN İSTEDİĞİ OLDU: 1-1

Amatör 2.Küme 2.Grupta zirveyi yakından ilgilendiren maçta Çanakçaspor, deplasmanda Esenyurt Örnek İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalarak altın değerinde 1 puanla evine döndü. Esenyurt Belediye Şehir Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 34. dakikada Cihan’ın attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda oyunda dengeyi kuran konuk Çanakçaspor 67. dakikada Semih’in golüyle durumu 1-1 yaptı. Kalan sürede iki takım da sonucu değiştirecek bir gol bulamayınca 90 dakika sonunda puanlar karşılıklı olarak paylaşıldı. Bu sonuçla Çanakçaspor, ikincilik yarışındaki en büyük rakibi Subaşı’nın da Çakıl önünde 2-2 berabere kalarak 1 puan almasıyla avantajını da korumuş oldu. Örnek İdman Yurdu ise bu beraberlikle ikincilik şansını büyük ölçüde mucizelere bıraktı. Bu arada son haftalarda arka arkaya aldığı galibiyetler nedeniyle Örnek İdman Yurdu taraftarlarının da maça büyük bir ilgi gösterdiği gözlendi. Ev sahibi ekip taraftarın büyük desteğine rağmen galip gelemezken zirveye bir adım daha yaklaşmak için de önemli bir fırsatı geri tepmiş oldu.

 

Stat: Esenyurt

Esenyurt Örnek İdman Yurdu: Gökhan, Cihangir, Ali, Naim, Hüseyin, Aykut, Samet, Sinan, Tarık, Mehmet, Ercan

Çanakçaspor: Serdar, Mustafa, Ayhan, Fuat, Yasin, Yılmaz, Öztürk, Fatih, Kamil, Onur, Berat

Goller: 34’Cihangir (Örnek İ.Y.), 67’Semih (Çanakça)

-------- -----------

ÇATALCA TUR ATTIRMADI: 2-1

U 19 Liginde şampiyonluk için amansız bir mücadele veren Y.Esenyurt ile Çatalcaspor Pazar günü Esenyurt Belediye Şehir Stadı’nda kozlarını paylaştı. Ligin ilk yarısında Çatalca’da oynanan maçı 3-0 kazanan Y.Esenyurt şampiyonluğunu ilan etmek için bir beraberliğin bile yettiği maçta adeta intihar etti. İlk yarısı golsüz sona eren maçta ilk gol konuk Çatalcaspor’dan geldi. 52. dakikada Kaan’ın golüyle 1-0 öne geçen sarı kırmızılılar daha sonra skoru korumak için adeta Çanakkale Geçilmez’i oynadı. Bu bölümde gol için baskısını arttıran Y.Esenyurt beraberlik golü için rakip kaleye yüklendi. 38. dakikada Onur’un yerine oyuna dahil olan Mustafa 76. dakikada skora eşitlik getiren isim oldu. Bu golden sonra Çatalcaspor oyun disiplininden kopmayarak defans düzenini bozmadan oynamaya devam etti. Y.Esenyurt ise baskısını daha da arttırarak ikinci golü bulmak istedi. Son dakikalarda Mustafa iki net gol pozisyonunda önce direği ardından da kaleci Serhad’ı geçemedi. Uzatma dakikalarında da ikinci golü bulmak için yüklenmeye devam eden Y.Esenyurt savunma güvenliğini ikinci planda bırakınca zaman zaman savunmada eksik yakalanmaya başladı. Oyunun uzatma bölümünde çok soğukkanlı ve sakin olan Çatalcaspor hakemin maçı bitirmeye hazırlandığı bir dakikada köşe atışı kullandı. Kornerden gelen topa savunmadan ileri çıkan Sergen’in vuruşu karambolde golle sonuçlanınca beraberlik halinde bile şampiyonluğunu  ilan edecek olan Y.Esenyurt’un tur hazırlıkları da zehir oldu. Bu sonuçla Çatalca aradaki puan farkını 5’ten 2’ye indirerek bitime üç hafta kala az da olsa şampiyonluk için umutlandı. Ligde iki hükmen galibiyeti daha olan Y.Esenyurt haftaya Ovayenice deplasmanından 1 puan aldığı takdirde şampiyonluğunu ilan edecek.

 

Stat: Esenyurt Belediye Şehir

Yeşilesenyurt: Oğuzhan, İbrahim, Olcan (63’Muhammed Çitil), Vedat, İhsan, Kadir, Ekrem,  Mükremin, Onur (38’Mustafa), Ömer, Osman

Çatalcaspor: Serhad, Feyyaz, Sergen, Hasancan, Berk, Kaan, Görkem, Mustafa, Eren, Murat, Vedat

Goller: 52’Kaan, 90+3’Sergen (Çatalcaspor), 76’Mustafa (Y.Esenyurtspor)

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

--------- -----

MURAT VE BARAN PAŞA’YA

Son iki sezonda İhsaniyespor forması giyen Murat Kala ve Baran’ın 1.Amatör Küme ekiplerinden M.K.Paşaspor’la dirsek temasında olduğu bildirildi. Yeni sezonda süper bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan yeşil beyazlı yönetimin iki oyuncuyu da yakın takibe aldırdıkları, adım adım takip ettikleri kaydedildi.

KALA’DAN İHSANİYE’YE REST

Öte yandan iki sezondan beri İhsaniyespor forması giyen Murat’ın yönetimle telefon görüşmesi yaptığı, yeni sezonla ilgili düşüncelerini öğrenmek istediği kaydedildi. Yönetimden  yeni sezonla ilgili net bir yanıt alamayan Murat Kala’nın da bunun üzerine rotasını M.K.Paşaspor’a çevirdiği bildirildi. Kala ile birlikte iki sezondan beri İhsaniye forması giyen Baran’ın da tecrübeli oyuncu ile birlikte hareket edeceği elimize ulaşan bilgiler arasında. İki oyuncunun takım içindeki en yakın arkadaşı olan Nurbay’ın da böyle bir durumda İhsaniyespor’daki bavullarını toplayacağı ifade edildi.

MURAT VE BARAN’A TEKLİF YAĞIYOR

Bu arada Murat ve Baran’a M.K.Paşaspor’un yanı sıra birkaç kulüpten daha teklif aldıkları öğrenildi. İhsaniyespor’dan yanıt alamayan iki oyuncunun teklifleri değerlendirmeye başladıkları kaydedildi.

EN İYİ ORTASAHA SEÇİLDİ

Esenler Ardahanlılar Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasında Öncül Köyü forması giyen Murat Kala ortaya koyduğu futbolla tertip komitesi tarafından en iyi ortasaha oyuncusu seçildi. Oynadığı futbolla takımın da şampiyonluğunda baş rol oynayan Murat Kala ile süper amatör küme ekiplerinden Esenlerspor’un da yakından ilgilendiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon da Murat Kala ile yakından ilgilenen Esenlerspor’un tecrübeli oyuncuya ikinci kez davette bulunduğu, tecrübeli ortasaha oyuncusunun da ciddi olarak bu teklifi düşünmeye başladığı kaydedildi.

Haber: İskender KORDU

-         ------ -------

ÇINAR: UMUDUMUZ ALTYAPIDA

Güzelcespor Basın Sözcüsü Fatih Çınar, yeni sezonda çalışacakları antrenörü henüz belirlemediklerini, 1.Amatör Küme Eylül ayı içinde başlayacağı için net bir karar vermek için erken olduğunu söyledi. Çınar “Eylül ayı içinde bu konuyu değerlendirmeye alacağız ve son kararımızı vereceğiz. Temmuz ayı içinde de yeni sezonla ilgili hazırlıklarımıza başlayacağız. Şu anda antrenör koltuğu için netleşmiş bir isim yok. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla da görüşüp ortak bir karara varacağız. Çıkan karar yönetim kurulu arasında ortak bir mutabakatla alınacaktır.” diye konuştu.

Ekonomik şartları da göz önüne alarak bu sezon dış transfer yerine kendi altyapılarına yöneleceklerini ifade eden Çınar “Bu sezon maddi imkansızlıklardan dolayı dış transfere değil de kendi altyapımızdan çıkan futbolculara yöneleceğiz. Geçtiğimiz sezon da altyapımızdan çıkıp A takımda forma giyen birbirinden değerli oyunculara sahibiz. Bunlarla devam etmeyi düşünüyoruz. Umudumuz altyapıda.” ifadesini kullandı.

Altyapı antrenörleri İsmail Çebi’den memnun olduklarını, sözleşmesini bir sezon daha uzatacaklarını kaydeden Çınar “İsmail Hocamızın altyapıdaki çalışmalarından son derece memnunuz. Hem verdiği sportif anlamdaki destekten hem de Güzelce’ye yakışır ahlaklı duruşundan son derece memnunuz. Bülent Özvatan hocamız da takımımızı ve altyapımızı en yakından tanıyan isimlerden biri. Yeni sezon öncesi hoca arayışına girerken karar aşamasında da bu en önemli faktör olacaktır.” dedi.

Tesisleşme konusunda da önümüzdeki günlerde belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’e çıkarak taleplerini ileteceklerini dile getiren Çınar “Biz belediyemizden var olan yerin spor alanı olarak verilmesini talep edeceğiz. Bundan sonra da Adnan Toros’a gidip tesisimizi yapmasını, verdiği sözü tutmasını bekleyeceğiz.” şeklinde konuştu.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

-------- -------

BÜROKRATLARDAN FUTBOL DERSİ: 13-2

 

Silivri ilçesinin önde gelene bürokratlarıyla, basın mensupları dostluk maçında karşı karşıya geldi. Abelia Halısaha Tesisleri’nde 20’şer dakika iki devre halinde oynanan maçta Bürokratlar, Basına sahayı adeta dar etti.

 

Toplam 40 dakikalık maçta Basın kalesine 3 dakikada bir gol sığdıran Bürokratlar gole doymadı. Sahadan 13-2 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Bürokratlar takımında Silivri İlçe Eminet Müdürü Ender Sevim, Silivri Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Yetkin Karakaş, Silivri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özdemir, İstanbul Futbol İl Başkan Yardımcısı Fikret Özdemir, Hüseyin Turan, Ahmet Çetin Nurullah Baldöktü İlköğretim Okulu Müdürü Şendoğan Çorbalı, Silivri Sağlık Grup Başkanı Sadık Balcı, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Tamer Şişman, Silivri Askerlik ŞubeBaşkanı Engin Gürsoy ve Silivri Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Bora Balcıoğlu oynarken basın mensuplarının Tolga Emek, Engin Akın, Cihat Erten, Servet Yıldırım, Yusuf Eker, Ahmet Ermiş, Uğur Avcı, Erdal Arslan ve Hakan Songur’dan oluşan kadrosu fark yemekten kurtulamadı. Bu arada maçtan  sonra Bürokratlar ve basın mensupları dostluklarını pekiştirmek için birlikte yemek yiyerek sohbet etti. Öte yandan  bu mücadelenin rövanşının da ileriki günlerde yapılacağı öğrenildi.

Haber ve fotoğraf: FATMA SARIBIYIK

--------- -------

ALİPAŞA DUVARA TOSLADI: 0-0

 

Amatör 2.Küme 3.Grupta ikincilik hesapları yapan Alipaşaspor, ligde iddiası kalmayan Yalıköy’le 0-0 berabere kalarak işini mucizelere bıraktı.

 

Silivri Stadı’nda oynanan maçta 90 dakika baskılı bir oyun ortaya koyan Alipaşa son vuruşlarda başarılı olamayınca 2 puan buhar olup uçtu. Rakibi önünde adeta ‘Çanakkale Geçilmez’ taktiğini uygulayan Yalıköy 90 dakika boyunca oyunu kendi sahasında kabul etmesine rağmen oyun disiplininden bir dakika olsun kopmadan mücadele etti. Sahasından adeta çıkmayan Yalıköy aldığı sonuçla bir anlamda ikincilik yarışındaki dengeleri de bozmuş oldu. Önemli eksiklerine rağmen rakibi önünde ayakta kalan Yalıköy defans yaparak 1 puanı kazandı. Alipaşa ise pozitif bir futbol ortaya koyduğu maçta net fırsatları değerlendiremezken yeşil beyazlıların maçın sonlarına doğru bir topu da direkte patladı. Yalıköy kalecisi Nuh Tufan da yaptığı kritik kurtarışlarla takımının aldığı 1 puanda önemli bir rol oynadı. Alipaşa bu sonuçla ikincilik yarışında ağır yara alırken işini de adeta çıkmaza soktu.

Bu arada Alipaşaspor’da Sercan maçtan sonra küfür ettiği gerekçesiyle kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü.

Bu sonuçla Alipaşa puanını 24’e, Yalıköy de 20’ye yükseltti. İkinci  sıradaki  Firuzköy’ün bitime 3 hafta kala 7 puan gerisine düşen Alipaşaspor ikincilik yarışında dezavantajlı bir konuma düştü.

----- ----------

DERBİ B.ÇAVUŞLU’NUN: 4-1

 

Amatör 2.Küme 2.Grupta prestij mücadelesi veren iki Silivri temsilcisini karşı karşıya getiren maçta son haftaların yükselen değeri B.Çavuşlu, etkili bir oyunla Seymenköy’ü 4-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

 

Silivri Stadı’nda oynanan maçta Seymenköy de kaptan Soner yönetiminde güzel işler ortaya koyarken rakibine göre daha arzulu ve istekli bir oyun ortaya koyan B.Çavuşlu 3 puanla evine dönen taraf oldu. Sarı siyahlılara galibiyeti getiren golleri Cem, Faruk, Ünal ve Ünsal atarken Seymenköy’ün  tek golünü kaptan Soner kaydetti. B.Çavuşlu’da Ünal attığı golün yanı sıra ortaya koyduğu futbolla galibiyette başrol oynarken Seymen kaptanı Soner’in çabaları farklı yenilgiyi engelleyemedi. Bu arada Seymenköyspor’da ilk yarıda Enver, ikinci yarıda da Fatih kırmızı kart görerek takımı sahada 9 kişi bıraktı.

------ -------

SÖĞÜTLÜÇEŞME DOLUDİZGİN: 2-1

 

Amatör 2.Küme 10.Grupta haftaya en yakın rakibi B.Evler’in 4 puan önünde lider giren Söğütlüçeşme, çekinerek çıktığı maçta Ulutepe’yi 2-1 mağlup ederek 1.Amatör Kümeye bir adım daha yaklaştı.

 

S.Kartal Stadı’nda oynanan maçta 43. dakikada Ersin’in attığı golle devreyi 1-0 önde kapatan ev sahibi ekip 53. dakikada Tuncay’ın  golüne engel olamayınca maç 1-1’e geldi. S.Çeşme adına maça son noktayı ise 65. dakikada M.Ali koydu: 2-1.

Kırmızı kartların havada uçuştuğu maçta S.Çeşme’den 43. dakikada Ersin fair play dışı davranıştan, 65. dakikada da Ulutepe’den M.Ali kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu arada maçın 43. dakikasında Ersin’in golü attıktan sonra kaleciye yaptığı Fair Play dışı davranış orta hakem İnan Uğur tarafından kırmızı kartla cezalandırılırken bu kartın ardından statta elektriklenmeler arttı. Maçın orta hakemi olayların yatışmaması üzerine soyunma odasına gitti. Olaylar yatıştıktan sonra müsabaka 25 dakikalık aranın ardından yeniden başladı.

 

Stat: Sefaköy Kartal

Hakemler: İnan Uğur 7, Metin Hacıoğlu 7, Ahmet Efe Tokgöz 7

Söğütlüçeşme: Ahmet 6, Ercan 5.5, Servet 5 (Semih 5), Murat 6, Turgay 6, Muammer 6, Ömer 6, Ebubekir 5, (Okan 6), Mesut 7, Ersin 4.5, Tolga 7

Ulutepespor: Enis 5, Fırat 5.5, İsmail 6, Adem 5, Hamit 5, Gökhan 5 (İbrahim 5), Bekir 6,  Servet 5.5, Tunç 6, Sedat 5, Emre 5 (Mehmet Ali 5)

Kırmızı kart: 43’Ersin (S.Çeşme), 65’M.Ali (Ulutepe)

Goller: 43’Ersin, 53’Tunç, 57’Mesut

Haber ve fotoğraflar: YILMAZ AKTEPE

 

 

C.BARBAROS ALTAY’I GOLLÜ UĞURLADI: 7-3

 

Amatör 2.Küme 10.Grupta Cennet Barbaros, S.Kartal Stadı’nda oynanan maçta Büyük Ümitler’i 7-3 mağlup ederek zirve şansını devam ettirdi.

 

Mustafa Altay’ın son kez takımın başında çıktığı maçta ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 9. ve 37. dakikalarda Tugay, 15., 47., 51. ve 72. dakikalarda Nazım, 56. dakikada da Ekrem attı. Konuk takımın golleri ise 20. ve 67.  dakikalarda Koray’dan, 25. dakikada da Murat’tan geldi. Mustafa Altay takıma galibiyetle veda ederken Cennet Barbaros da bu sonuçla puanını 32’ye yükselterek zirve umutlarını taze tuttu. Büyüt Ümitler ise 19 puanda kalarak klasman yarışının tamamen dışında kaldı.

 

Stat: S.Kartal

Hakemler: Caner Erbil 6, Metin Hacıoğlu 6, Ahmet Efe Tokgöz 6

Cennet Barbaros: Selçuk 6, Burak 6 (Hakan 6), Doğan 6, Burak Kabakçı 6, Kaan 6, Çetin 6, Tugay 6, Nazım 8, Ali 6 (Bekir Kanca 6), Koray 7, Ekrem 6 (Burakcan 6)

Büyük Ümitler: Özkan 5, Atakan 5 (Enis 5), Ramazan Kötek 5, Oben 5.5, Tamer 5, Ramazan Demir 5, Oğuz 6 (Aykut 5), İnan 5.5, İsmail 5, Tugay 5 (Yüksel 5), Ercan 5

Goller: 9’ ve 37’Tugay, 15’, 47’, 51’ ve 72’Nazım, 20’ ve 67’Koray,  25’Murat, 56’Ekrem

-------- --------

 

B.ÇEKMECE’DE SOYAK ŞOKU

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan B.Çekmecespor’da yönetimin Mensuri Çarıkçıoğlu başkanlığında Tuncay  Soyak’la yaptığı ilk görüşmenin olumsuz sonuçlandığı kaydedildi. Yönetimin Soyak’a yeni sezonda da kendisiyle çalışmak istediğini ilettiği, Soyak’ın ise kendisine sunulan şartlara sıcak bakmadığı kaydedildi. Soyak’ın geçtiğimiz sezonki şartlarda iyileştirme istediği kaydedilirken yönetimin de tecrübeli çalıştırıcıdan geçtiğimiz sezon gösterdiği fedakarlığı bir sezon daha beklediklerini ifade ettiği elimize ulaşan duyumlar arasında. Soyak’ın da bu görüşme sonrasında kulüp başkanı Mensuri Çarıkçıoğlu ve Asbaşkan Güngör Gül’e “Bu şartlar altında bu fedakarlığı yapamam. Benim gücüm buna yetmez. Geçtiğimiz yıl gerekli fedakarlığı yaptığımı düşünüyorum. Çekmece’de yaşayan bir insan olarak üzerime düşeni yerine getirdiğime inanıyorum. Sonuçta biz bu işten ekmek yiyen insanız. Mesleğimiz bu. Olayı öyle düşünmek lazım.” dediği, yöneticilerin ise Soyak’ın bu sözleri karşısında şok olduğu öğrenildi. Soyak’la yaptığı görüşmede masadan anlaşamadan kalkan yönetimin tecrübeli çalıştırıcı ile önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelecekleri bildirildi. Bu arada Soyak ile yapılan görüşmenin B.Çekmece Mimarsinanspor Kulüp Başkanı İbrahim Gülkoku’nun sahibi olduğu İskele Restaurant’ta gerçekleştiği, görüşmede kulüp başkanı Mensuri Çarıkçıoğlu ve asbaşkan Güngör Gül’ün yanı sıra B.Çekmece Mimarsinanspor Kulüp Başkanı İbrahim Güloku’nun da yer aldığı kaydedildi.

Bu arada Soyak’la yapılan ilk görüşme olumsuz sonuçlanırken yönetimin Soyak’ı ikna etmek için B.Çekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü devreye  sokmaya hazırlandığı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Soyak’ı ikna ederek takımın başına gelmesinde önemli bir rol oynayan Akgün’ün önümüzdeki günlerde Soyak’la bir araya gelerek bir sezon daha takımın başında olmasını isteyeceği, tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etmeye çalışacağı elimize ulaşan duyumlar arasında. Soyak’ın da Dr. Hasan Akgün’le yapacağı görüşmenin ardından ya tamam ya da devam diyeceği belirtildi.

Haber: İskender KORDU

------------ ----------------------------- ----------------------

 

DÜŞMEZ RESMEN ADAY

 

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun genel kurulu öncesi Ali Düşmez’in bugün öğleden sonra resmen adaylık için başvurduğu öğrenildi.

 

Merkezi İstinye’de bulunan Orhan Saka Amatörler Evi’ne giderek resmi başvuruyu yapan Düşmez böylece yaklaşan genel kurul öncesi aday olacak mı, olmayacak mı tartışmalarına da son noktayı koymuş oldu. Düşmez’le birlikte Ali Tanrıyaşükür’ün de genel sekreterlik için resmen adaylığını koyduğu, adaylık başvurusunu da birlikte yaptıkları elimize ulaşan bilgiler arasında.

------- ------

SİLİVRİ SAMİ’Yİ BİTİRDİ

Silivrispor’da yeni sezon öncesi kaleci sıkıntısı büyük ölçüde çözüldü. Yönetim, teknik direktör Mesut Tonta’nın raporları doğrultusunda geçtiğimiz sezon B.Çekmecespor’un Bölgesel Amatör Lige yükselmesinde büyük payı bulunan kaleci Sami’yi renklerine bağladığı bildirildi. Geçtiğimiz sezon Galata forması giyen kaleci Hamdi ile her konuda anlaşmaya varıldığı, yeni sezonda kalenin iki tecrübeli kaleciye devredileceği kaydedildi.

TRANSFERLER DOLUDİZGİN

Öte yandan kaleci sorununu çözen Silivrispor’un dış transferde Yenibosna’dan Sinan, Sultangazispor’dan Muhammet’le her konuda anlaşmaya vardığı, iki oyuncunun da yeni sezonda Silivrispor forması giyeceği öğrenildi. Bu arada geçtiğimiz sezon Karagümrükspor’da forma giyen Hakan’la da görüşmelerin başladığı bildirildi. Stoper olarak oynayan tecrübeli oyuncu ile de anlaşmanın an meselesi olduğu kaydedildi.

İÇ TRANSFERDE İLERLEME

Bu arada Silivrispor’da iç transfer görüşmelerinin de sürdüğü belirtildi. Yönetimin iç transferde görüşme yaptığı futbolculardan Okan, Feyyaz ve Ali Yavuz’la her konuda anlaşmaya vardığı, üç oyuncunun sözleşmelerinin bir sezon daha uzatıldığı belirtildi. Tonta’nın raporları doğrultusunda hareket eden Silivrispor yönetiminin Yunus, Özgür, Vahit, Sonay ve Yıldıray’la da görüşmeleri sürdürdüğü öğrenildi.

YASİN ÖZBUDAK SENEYE OLMAYACAK

Silivrispor yönetiminin teknik direktör Mesut Tonta’nın raporları doğrultusunda Yasin Özbudak’la görüşmeme kararı aldığı, tecrübeli oyuncuya ‘kendine kulüp bul’ dendiği ifade edildi.

Haber: İskender KORDU

----- ----------

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.