ÇATALCA’DA BÜYÜK OPERASYON!

ÇATALCA’DA BÜYÜK OPERASYON!
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çatalcaspor’da yönetim revizyona giderek önceki akşam Hasan Gökçe başkanlığında kritik kararlara imza attı.

 Uğur Özmen’in özel işlerini gerekçe göstererek görevinden istifa ettiği, Özmen’den boşalan yönetim kurulu üyeliğine ise daha önce yedek yönetim kurulunda yer alan Arif Yıldız’ın getirildiği öğrenildi. Yıldız’ın bundan sonraki süreçte genel kaptan yardımcısı olarak görevine devam edeceği açıklandı.
NAROĞLU’NA GENİŞ YETKİ
Kulüp Başkanı Hasan Gökçe’nin basına kapalı olarak yapılan toplantıda genel kaptanlık görevi yapan Lokman Naroğlu’na altyapıdan sorumlu başkan yardımcılığı görevini de verdiği, Naroğlu’nun bundan sonraki süreçte iki görevi bir arada yürüteceği ifade edildi. Gökçe’nin ara transferde de teknik direktör Kadir Akbulut ile Naroğlu’na tam yetki verdiği, bütün transferlerin iki isimden sorulacağı elimize ulaşan bilgiler arasında.
GÖKÇE SİNYALLERİ VERMİŞTİ
Daha önceki açıklamalarında yönetimde revizyon yapabileceğinin sinyallerini veren Hasan Gökçe’nin sözleri önceki akşam yapılan toplantı ile birlikte hayata geçmiş oldu. Gökçe’nin yeni yönetimdeki prensi olan Lokman Naroğlu’nun bundan sonraki süreçte daha yetkili olarak görevine devam edeceği belirtilirken yönetimin de ara transferde Kadir Akbulut’un istekleri doğrultusunda kesenin ağzını da sonuna kadar açacağı öğrenildi.
Haber: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.