Çatalca’da, Manavgat hazırlıkları sürüyor

Çatalca’da, Manavgat hazırlıkları sürüyor
Cumartesi günü Silivri Stadında ilk devrenin son maçında Antalya Temsilcilerinden Manavgatspor’u ağırlayacak olan Çatalcaspor, bu maçın hazırlıklarını Kaleiçi Tesislerinde sürdürüyor.

 İlk yarıyı galibiyetle kapamak isteyen sarı-kırmızılılar, Manavgatspor engelini aşıp üç puanı hanelerine yazdırmayı amaçlıyor. Taraftarının desteğini arkalarına alarak sahaya çıkacaklarını söyleyen Çatalcaspor Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, Manavgatspor engelini galibiyet alarak aşmak istediklerini söyledi. Takım olarak bu maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Naroğlu, galibiyetten başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Ligin ilk devresinde şanssız maçlar kaybettiklerini söyleyen Naroğlu, ligin ikinci devresinde daha hazır bir takım olarak lige başlayacaklarını bunun için yönetim olarak ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Cumartesi günü ilk devrenin son maçında taraftarlarını tribünde hazır görmek istediklerini söyleyen Naroğlu, “Her takım gibi bizde ilk devreyi galibiyetle kapamak istiyoruz. Bu yüzden hazırlıklarımızı ciddi anlamda ilk devre bitmemiş gibi yapmaya devam ediyoruz. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz bu zorlu maç için en iyi şekilde hazırlanıyor ve onlarda galibiyetten başka bir düşünce taşımıyorlar. İnşallah üç puan bizim olun ve devreye mutlu gireriz” dedi. Diğer taraftan devre arası kampı için program yapmadıklarını söyleyen Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, bununla ilgili gerekli açıklamayı ilerleyen günlerde yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.