Çatalca’dan TFF geçti

Çatalca’dan TFF geçti
TFF, Türkiye Futbol Federasyonun önde gelen isimleri ve Spor Toto 2 ve 3. Lig Kulüp başkanları, önceki gün Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Çatalcaspor’u ziyaret ettiler.
 TFF Yönetim Kurulunu ve Kulüp Başkanlarını Çatalca 3. Nokta Cafe & Restaurant’ta ağırlayan ve ev sahipliği yapan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve yönetim kurulu üyeleri, misafirleri mükemmel bir ortamda ağırladılar. Kahvaltılı toplantıda Kulübün sorunlarını TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ve ekibine anlatan Başkan Hasan Gökçe, sorunların giderilmesi adına Çatalcaspor’a ne gibi desteklerin verileceğini öğrenmek istediklerini söyledi. Konu ile ilgili mükemmel bir yaklaşım gösteren Arif Koşar, her daim FTT olarak Kulüplerin yanında olduklarını, ellerinden gelen maddi ve manevi desteği kulüplere aktarmak için çalışmalar içerisinde olduklarını söyledi. Karşılıklı fikir alışverişlerinin ardından kahvaltılı toplantı sona erdi ve ziyaret turları başladı.

Gökçe; Ligde kalıcı olmak istiyoruz

Geçtiğimiz sezon profesyonel 3. Lige yükselen Çatalcaspor’da Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, konuşmasında şu sözlerine yer verdi, “Öncelikle TFF Yönetim Kurulu Üyelerini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizleri var sayıp buralara kadar teşrif eden başta

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar olmak üzere tüm yönetimi ve spor kulüplerinin başkanlarına teşekkür ediyorum. Biz Çatalcaspor Kulübü olarak bölgedeki genç sporcu potansiyelini iyi kullanarak ligde kalıcı olmayı hedefliyoruz. Camia olarak bu anlamda epey yol kat ettik ve sonunun iyi olması için bu tür arayışlarımız ve yapılanmamız devam edecektir. Bizim eksiklerimizi bu toplantıda dile getirdik ve Sayın Arif Koşar Beyefendi bizleri uzun soluklu dinledi ve olumlu yaklaşımı ile bizleri mutlu etti” dedi. Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ise, alt yapıya verilecek önemin kulübün başarısını kalıcı hale getireceğini vurguladı. Koşar, Kulüplerin en büyük sorunu olan altyapı olayına temelden başlamaları gerektiğini ilerleyen yıllarda altyapının meyvelerini bu anlamda yiyeceklerine inandıklarını dile getirdi. Koşar, Çatalcaspor’un yeni yapılan stadının ve kamp tesislerinin mükemmel olduğunu,. Eksiklerinin giderilmesinden sonra daha iyi olacağına inandıklarını söyledi. Şehrin içerisindeki bu güzel statta Çatalcaspor’a başarı dileklerini iletti Arif Koşar, ayrıca ilkbaharda Çatalca’ya bir kez daha gelip güzel bir ortamda birliktelik sağlayacaklarını, bu anlamda samimiyetlerin devam etmesini sağlayacaklarını söyledi.

İlk durak Çatalca Stadıydı

Yapımı hızla devam eden Çatalca Ziya Altınoğlu Stadını gezen TFF Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kulüp Başkanları, yapımı devam eden statta incelemelerde bulundular. Yeni stadın Çatalcaspor’a uğur getireceğini söyleyen misafirler, buradan Çatalcaspor’un kamp tesislerine geçerek burada da incelemelerde bulundular. Eksikleri tespit eden TFF yönetim Kurulu üyeleri, bu eksiklerin giderilmesi durumunda Çatalcaspor’un mükemmel bir tesise kavuşacağını söylediler. İdman sahasını da gezen yöneticiler, tesisleri genel anlamda çok beğendiklerini söylediler. Futbolcular ve Antrenörlerle de ayak üstü sohbet eden bazı TFF yöneticileri, genç sporculara başarı dileklerini ileterek takımlarına sahip çıkmalarını istediler.

Katılım oldukça yüksekti

TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyatlı, TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Baltacı, TFF İstanbul Bölge Müdürü Gür Onat, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Tepecikspor Kulüp Başkanı Osman Eyüboğlu, Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu, Onursal Başkan Temel Eyüboğlu, Spor Toto 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği ve Çankarıspor Kulüp Başkanı Sevda Karaer, Spor Toto 3. Lig takımlarından Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ruşen Uzunoğlu, Anadolu Üsküdarspor 1908 Kulüp Başkanı Murat Şahin, Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Naroğlu ve Özbay Ata ile birlikte Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz’da hazır bulundular.

Çatalca’dan Karklareli’ne

Diğer taraftan Çatalca ziyaretlerini tamamlayan TFF yönetim kurulu üyeleri, buradan Kırklareli’ye geçtiler. Kurul üyeleri Kırklareli’de karşılaşan isim Kulüp Başkanı Volkan Can oldu. Kırklarelispor ziyaretinde ise Kurul, kulübün sorunları hakkında bilgi aldı. Amatör ligden Spor Toto 2. Lig'e yükselişi sürecinde takımın teknik direktörlüğünü sürdüren Bilgin Erdem'le sohbet eden Profesyonel Kurul üyeleri, başarılarının devamını diledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.