ÇATALCA’NIN ŞAMPİYON KIZI…

ÇATALCA’NIN ŞAMPİYON KIZI…
Çatalca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gamze Uzun okulunun ve Çatalca’nın göğsünü kabarttı. Başarılı bir öğrenci olmasının yanı sıra dövüş sporlarıyla da uğraşan Gamze Uzun Antalya’da düzenlenen yakın dövüş müsabakalarında Türkiye birincisi ol
Çatalca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Gamze Uzun okulunun ve Çatalca’nın göğsünü kabarttı. Başarılı bir öğrenci olmasının yanı sıra dövüş sporlarıyla da uğraşan Gamze Uzun Antalya’da düzenlenen yakın dövüş müsabakalarında Türkiye birincisi oldu.

 

Çatalca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin internet sitesinde yer alan habere göre Türkiye Muay Thaı Federasyonu tarafından 13-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen yakın dövüş sporlarından Muay Thaı Türkiye Şampiyonası’nda Gamze Uzun 63,5 kiloda Türkiye Birincisi oldu.


Aynı zamanda Çatalca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde başarılı bir öğrenci olan, okulunda arkadaşları ve öğretmenleri tarafından da çok sevilen Gamze Uzun okulundaki bu başarısını ringlere de yansıtarak okulunun, arkadaşlarının ve Çatalca’nın göğsünü kabarttı. Çatalca’da çok iyi tanınmasa da spor camiasının yakından takip ettiği Gamze Uzun’un şimdiki hedefi ise Dünya Şampiyonası. Uzun, Muay Thaı Milli Takımla 23-25 Mart 2018 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nın, ardından Tayland’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonluğu’nda Ülkemizi temsil edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.