Çatalcaspor'da siftah

Çatalcaspor'da siftah
Spor Toto 3. Lig temsilcilerinden Çatalcaspor’un yeni yönetimi, önceki akşam iftar yemeğinde bir araya geldi ve Başkanı Hasan Gökçe gözetiminde yeni yönetimde görev dağılımı da gerçekleştirildi

2015-2016 Sezonu öncesi ilk kez yönetim ile bir araya gelen Çatalcaspor camiası, bir anlamda bu toplantı ile yeni sezon için kolları sıvamış oldu. Hasan Gökçe bir kez daha kulüp başkanlığına getirilirken, yönetimde yeni isimlerinde toplantıda hazır bulundu.

Görev tanımlamaları yapıldı

Yapılan toplantı sonrası görev dağılımında şu isimlere görevler verildi. Başkan vekilliğine Adem Avcı ve Ersin Taşkın, genel sekreterliğe Hasan Esgar, futbol şube sorumluluğuna Özbay Ata, altyapı sorumluluğuna Arif Yıldız, hukuk işler sorumluluğuna Hüseyin Naroğlu, sağlık işleri sorumluluğuna Muhammet Aykın, tesisler sorumluluğu'na Aykut Çetin, mali işler ve basın sözcülüğüne Lokman Naroğlu, diğer şubelere Halit Aksoy, kulüp müdürlüğü'ne Rıfat Karagöz, satın alma ve pazarlama sorumluluğu'na Değer Gür getirildi. Toplantının ardından yeni sezonla ilgili transfer komitesi de oluşturuldu. Transfer komitesinde Başkan Hasan Gökçe, Hasan Esgar, Arif Yıldız ve Özbay Ata yer aldılar.

 

Takım Bolu yolcusu

Bu arada yönetim kurulu Teknik Direktör Kadir Akbulut’a transfer konusunda tam yetki verildi. Sarı-kırmızılılar, yeni sezon için 8 Temmuzda sahaya inecek ve çalışmalarına start verecek. Birinci etap hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacak olan Çatalcaspor, ikinci etap için Bolu Termal’e hareket edecek. Yeni sezon açılışı için ise ilerleyen günlerde tarihin belirleneceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.