ÇATALCASPOR MERHABA DEDİ

ÇATALCASPOR MERHABA DEDİ
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çatalcaspor dün kendi tesislerinde sezonun ilk çalışmasını yaptı. Teknik direktör Kadir Akbulut yönetiminde yapılan antrenmanı yönetim de tam kadro izledi.

 Kulüp Başkanı Hasan Gökçe çalışmadan önce soyunma odasına inerek yeni sezon öncesi hem teknik kadroya hem de futbolculara başarı dileklerini iletti. Gökçe, daha sonra cenaze çıkınca antrenmanı izleyemeden çıkmak zorunda kaldı.

Sezonun ilk çalışması hafif tempoda geçti. Yeni sezon öncesi kadrosuna 13 oyuncu birden katan sarı kırmızılılar yeni görüntüsüyle ilk kez taraftarların önüne çıktı.

Bu arada yönetimin, teknik direktör Kadir Akbulut’un raporları doğrultusunda kaleci transferi için harekete geçtiği bildirildi. Akbulut’un ısrarla kaleye yeni bir isim daha istediği kaydedildi. Bu sezon transfer için kesenin ağzını açan sarı kırmızılı yönetimin teknik direktör Kadir Akbulut’un ihtiyaç duyması halinde iki nokta transfer daha yapabileceği bildirildi. Yönetimin bu konudaki yetkiyi de Akbulut’a verdiği belirtidi.

Öte yandan yeni sezon öncesi de kampın yapılması kesinleşti. Geçtiğimiz sezonlarda kamp yapmayan sarı kırmızılıların bu sezon ligin başlamasına kısa bir süre kala Eylül ayının başında kamp için Kartepe ya da Bolu’ya gideceği ifade edildi. Kamp yeri hakkında ise Akbulut’un görüşlerinin alınacağı elimize ulaşan bilgiler arasında.

Haber ve fotoğraf: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.