Çatalcaspor, Sebat’ı gözüne kestirdi

Çatalcaspor, Sebat’ı gözüne kestirdi
Son haftaların başarılı takımları arasında yerini alan Çatalcaspor’da Cumartesi günü Silivri Stadında oynanacak olan Akçaabat Sebatspor hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

 Haftayı Denizli deplasmanında 2-0’lık Kızılcabölükspor galibiyetiyle kapayan Çatalaspor’da gözler Akçaabat Sebatspor maçına çevrildi. Rakiplerini gözüne kestiren sarı-kırmızılılar, bu maça da üç puan parolasıyla çıkacak.

Takım olarak her geçen hafta lige biraz daha çok sarılan ve oyunsal anlamda taraftarlarının beğenisini kazanan Çatalcaspor’da yönetimin takıma olan güveni her geçen gün biraz daha artıyor. Çatalcaspor Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, takım olarak oyuncuların kendilerine olan özgüveninin her geçen hafta bir kat daha arttığını gözlemlediklerini söyledi. Bunun altyapısını Denizli deplasmanında gördüklerini söyleyen Naroğlu, “Bilindiği gibi ligin yeni takımıyız ve daha acemiliği üzerimizden atamadığımızı alınan değişik neticelerle herkes yakından gözlemliyor.

Biz bu alışkanlığı başarılı neticelere taşımak için yönetim olarak gerekeni yapmaya devam ediyoruz. Bu başarının altındaki en büyük etken takım olarak tek yürek olmamızdan kaynaklanmaktadır. Yönetim, taraftar, teknik kadro ve oyuncularımızla bu ligin üstesinden geleceğimize inandığımız için iyi neticeler de kendiliğinden geldiğini görüyoruz.

Sahada kazanmak ve sadece üç puanı düşünen oyuncularımız istediklerini alarak soyunma odalarına gitmesi bizlere olduğu gibi kendilerine de olan güvenlerini tazelemiş oluyorlar. Çatalcaspor olarak önceliğimiz ligde kalıcı olmak, ardından da üst liglere nasıl çıkılır onun planlamasını yapmaktır. Ben buradan oyuncularımızı ve teknik ekibimizi Kızılcabölükspor maçından aldıkları üç puandan dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bu başarıyı Cumartesi günü Akçaabat Sebatspor maçında da tekrarlamalarını bekliyorum” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.