Çatalcaspor, Termal’e gidiyor

Çatalcaspor, Termal’e gidiyor
Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Çatalcaspor, 1 Ağustos Cumartesi günü ikinci etap hazırlıkları için Bolu Termal Otel’de kampa girecek.

 Sezona iyi başlamak ve oluşan kadronun bir birlerine uyumunu bu kampta gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyleyen Çatalcaspor Basın Sözcüsü Lokman Naroğlu, takım olarak iyi transferler yaptıklarını, bu transferlerin takıma uyumunun kısa sürede olacağına inandıklarını dile getirdi. 10 gün sürecek olan Bolu Termal Kampında bol bol kondisyon depolayacaklarını ve bunun yanı sıra oynayacakları hazırlık maçları ile takımı görme fırsatı bulacaklarını söyleyen Naroğlu, Teknik direktör Kadir Akbulut gözetiminde takımın kamp sonunda lige hazır olacağına inandıklarını dile getirdi.


Kendisinin ilk etapta takımla birlikte kampa gitmeyeceğini ve beş günlük çalışmanın ardından Bolu’da olacağını söyleyen Naroğlu, oyuncuları ve teknik kadroyu temsil edecek yöneticilerin kamp boyunca Bolu’da olacağını söyledi. Hazırlık maçlarında her yöneticinin kampta olup takımın yanında olacaklarını söyleyen Naroğlu, yeni sezonda Kulüp Başkanları Hasan Gökçe’nin dediği gibi iddialı olduklarını, hedeflerinin kesinlikle 2. Lig olduğunu bir kez daha hatırlatmakta fayda gördüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.