Çatalcaspor üç puanı aldı 1-0

Çatalcaspor üç puanı aldı 1-0
Misli.com 3. Lig 3. Grupta zirve yarışı yapan Çatalcaspor üst sıralara oynayan ekipleri puan kaybetmişti. Perşebme günü Şile’de oynanana karşılaşmada rakibi karşısında ikinci yarıda buduğu golle üç puanı alan Çatalcaspor zirveye tekrar gözkırnpmaya başla

İlk yarıda rakibi karşısında daha üstün olan konuk ekip Çatalcasqpor oldu.  Üst üste geliştirdiği ataklarla gol yollarında etkili olmaya çalışan Çatalcaspor ilk yarının bitinimine doğru bulduğu golle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan ama zaman zaman oyunun temposunu rakibine kaptıran Çatalcasapor maçı sonunda gülen taraf olmayı başardı. .

Karşılaşmada önemli dakikalar 

27.Dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Çatalcaspor kalecisi Özgün Ali Köklü kurtardı. BU maçın dönüm noktası oldu. 

 35Dakikada Çatalcaspor’n kullandığı serbest vuruşta cezaalanı içinde Mehmet Demiröz’ün topu elle tutmasından sonrada karşılaşmanın orta hekemi penaltı noktasını gösterdi.  Yapılan itirazlar sonrası Karşılaşmanın orta hakemi Ozan Bileyci ile 4. Hakem  Abdurrahin Gargi yaptıkları kosa konuşmadan sonra penaltı iptal edildi.

Karşılaşmanın 40. Dakikasında Çatalcaspor’un geliştirdiği atakta Yusuf Atasoy Cezaalanı dışından akıllı bir aşırtma vuruş yaparak topu filelere gönderdi 1-0.  Konuk ekip Çatalcaspor bu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı. 

 Penaltı canavarı Özgün Ali Köklü 

Çatalcasapor’un file bekçisi Özgün Ali Köklü Karşıyaka karşılaşmasında kurtardığı penaltı vuruşundan sonra ikinci kez önemli bir kurtarışa imza attı. Sİle Yıldız karşılaşmasının 27. Dakikasında kazanılan penaltı vuruşunu kurtararak takımına önemli bir fayda hada sağladı.

Son dakikalarda baskı yedi

Çatalcaspor,  karşılaşmanın son dakikalarında rakibi Şile Yıldız’ın atakları karşısında zorlandı.  Kanatları iyi kullanarak beraberlik golü için atak üzerine atak yapan ev sahibi karşısında savunma zor anlar yaşadı. 

Atasoy’dan akıl dolu gol

Karaşılaşmanın 40. Dakikasında gelişen Çaütalcaspor atağında Savunmanın bir dakika boş bırakmadığı Yusuf Atasoy,  yakaladığı pozisyonda cezalın dışından akıllı bir aşırtma vuruş yaparak topu fililere gönderdi. Golden sonra sevinçinde ise yedek kulübesine dönerek ben dubaradayım,  sakin olun, ben halledirim der gibi hareketler yaparak attığı golün sevinçini de bu şekilde yaşadı. BU golle bu önemli deplasmandan Çatalcaspor üç puanla dönmeyi başardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.