Çatalcaspor’un Bolu’da hazırlanıyor

Çatalcaspor’un Bolu’da hazırlanıyor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Çatalcaspor, 31 Temmuz’da 10 günlük kamp için gittikleri Bolu Termal’de hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
 

 25 futbolcu, Masör, Malzemeci, Kulüp Doktoru ve üç hoca ile kampta bulunan Çatalcaspor’un başında kafile başkanı olarak Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz yer alıyor. 10 gün boyunca hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürmeye devam edecek olan sarı-kırmızılılar, bu dönem içerisinde bol bol hazırlık maçı oynayarak form tutmaya çalışacak. Yapılan çalışmaların oldukça keyifli geçtiği Çatalcaspor’da Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz, takım olarak her geçen gün iyiye gittiklerini, sezonun ilk maçına kadar takımın lige en iyi şekilde hazır olacağını söyledi.

İlk hazırlık maçı berabere sonuçlandı

Kampın ilk hazırlık maçını Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Altay ile Termal Sahasında oynayan Çatalcaspor, rakibi ile 0-0 berabere kalarak ilk maçlarında umut verdi. Takım olarak eksiklerin olmasına rağmen oyunsal anlamda epey yol kat etmiş bir görüntü veren Çatalcaspor, ilerleyen günler için Teknik Direktör Kadir Akbulut ve yönetimin adeta iştahını kabarttı. Sarı-kırmızıların hazırlık kampı programı dahilindeki maç programlarının devam edeceği söylendi. Yönetimin de maç günleri günü birlik olarak takımın kamp yaptığı Bolu Termal’e giderek maçlarını izleyeceği, takımlarının performansını yakından görme fırsatı bulacağı söylendi. Sportif Direktör Hasan Türkyılmaz, takımın çalışmalarını yakından takip ettiğini, şu an itibarı ile takımın çalışmalarından memnun olduklarını dile getirdi. Takımın günde çift idman yaparak sezona hazırlandığını söyleyen Türkyılmaz, genel anlamda çalışmaların yorucu geçtiğini fakat oyuncuların bundan memnun kaldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.