ÇATALCA’YA ‘BÜYÜK’ DESTEK

ÇATALCA’YA ‘BÜYÜK’ DESTEK
Çatalca Amatör Spor Kulüplerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden malzeme desteği. Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin amatör spor kulüpleri için tahsis ettiği malzemeleri SPOR AŞ Ge

Çatalca Stadı’nda yapılan devir teslim töreninde kulüplere malzemelerini bizzat kendi eliyle dağıtan Gökçe, her zaman amatör kulüplerin emrinde çalışmaya devam edeceklerini, imkanlarını kulüpler için seferber ettiklerini söyledi. Malzeme dağıtımı töreni çerçevesinde Akalanspor, İhsaniyespor, Çiftlikköyspor ve Çanakçaspor’a antrenman ve maç malzemeleri teslim edilirken kulüplerin de bu destekten oldukça memnun kaldığı gözlendi. Gökçe’nin, Avcı’dan 2.Amatör Küme takımları için de malzeme desteği sözü aldığı, 2.Amatör Küme ekiplerine de yeni sezon öncesi malzemelerin yetiştirileceği kaydedildi.
Malzeme dağıtımı sonrasında basın mensuplarına bir açıklama yapan kulüp başkanı Hasan Gökçe, Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği olarak her zaman kulüplerin yanında olduklarını söyledi. Gökçe “Dernek olarak her zaman kulüplerimizin yanındayız. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince amatör spor kulüplerine hizmetleri taşımaya çalışıyoruz. Tek amacımız zor şartlar altında mücadele eden takımlarımızın bir nebze de olsa rahatlamasıdır. Söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama İASKF’ye bir türlü söz geçiremedik. Bugüne kadar ne transfer bedelleri konusunda ne de indirimler konusunda girişimlerimizden ve söylemlerimizden hiçbir sonuç alamamış bulunmaktayız. Sadece bölgemizde değil bütün amatör küme kulüplerinin sorunları aynı. Transfer bedellerinin en kısa sürede asgariye çekilmesini, makul rakamların belirlenmesini istiyoruz ve talep ediyoruz. Bu konuda yetkililerden daha fazla duyarlılık bekliyoruz. Bugün bölgemizde liglere katılamayacak noktaya gelmiş bir çok spor kulübü olmuştur. Bu sayının artmaması, gençlerimizin sağlıklı şartlarda spor yapabilmeleri için bu talebimizin bir an önce yeniden gözden geçirilmesini istiyoruz. Her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olmamız lazım.” ifadesini kullandı.
Malzeme yardımı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a ve SPOR AŞ Genel Müdürü Osman Avcı’ya teşekkür eden Gökçe “Amatör spor kulüplerine verdikleri malzeme desteği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’a ve SPOR AŞ Genel Müdürü Sayın Osman Avcı’ya amatör spor kulüpleri adına teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler bugüne kadar her zaman İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden malzeme desteğini her sene almış bulunmaktayız. Çatalca Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği de hiçbir geliri olmayan, birkaç yöneticinin sırtında gitmektedir. Ancak almış olduğumuz bu görevi de en iyi şekilde yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca kulüplerle alakalı olarak da önümüzdeki günlerde ulaşım konusu için hem Kaymakamımız Sayın Nevzat Taşdan’ı hem de Belediye Başkanımız Sayın Cem Kara’yı makamlarında yeniden ziyaret edeceğiz. Kulüplerimizin ihtiyaçlarını burada bir kez daha dile getirerek acil ihtiyaçların karşılanması konusunda taleplerimizi sunacağız.” diye konuştu.
Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.