Çavuşoğlu, “Belgelerle geliyoruz”

Çavuşoğlu, “Belgelerle geliyoruz”
TÜFAD İstanbul Şubesi Başkanı Rıza Çavuşoğlu, Başkan Adayı Çetin Güler’in yaptığı açıklamalar konusunda, suskun kalmadı ve bu konuya cevabı ilginç oldu. “İçeriği itibariyle ciddi olmadığı görülen açıklamalarla ilgili en doğru bilgileri, belgelerde kamuoyu

TÜFAD İstanbul Şubesi için kendilerinden ve kendilerinden sonrası olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Biz kimsenin yaptığı icraatlara sahiplenmedik, bu yapıda kişiler değiliz. Derneği devraldığımız günden itibaren tuttuğumuz notlar ve kayıtlar var. Banka dekontları var. Kimse merak etmesin, bunların tamamını tek tek ortaya koyacağız" ifadelerini kullandı.

“İki katını biz sadece 2 yılda biriktirdik”

Kendilerinin Derneğin parasını kuruşuna kadar kolladıklarını ve Kuruma hizmet amacıyla geldiklerinin altını çizen Çavuşoğlu,  TÜFAD İstanbul Şubesi’nin kurulduğu tarihten itibaren biriken paranın iki katını biz sadece 2 yılda biriktirdik. Biz kimseyi yolsuzluk ile suçlamadık, bizi mahkemeye verenler oldu. Sonuçta Yüce Mahkeme kim haklı, kim haksız kararını açıkladı" dedi.

“Bankamatikten para çekme dönemi bitti”

Göreve geldikten sonra Derneği Kurumsal bir havaya soktuklarını belirten Çavuşoğlu, "Bizden önce Derneğin parasını bankamatikten tek başına çekenler vardı. Makbuzlar var, sunacağız… Bu işler artık geride kaldı. Şimdi hem hiçbir kimse Derneğe elinde para ile giremez hem de öyle bankamatikten tek başına para çekemez. En az iki imza ile işlemler yapılır" diye konuştu.

“Tesis yapacağız, kalıcı hizmetler sunacağız”

Kendisinin ve Yönetim Kurulunun tüm gün mesai harcadığı günlerde bile, otopark, yemek ve diğer giderleri Derneğin değil, kendi kişisel hesabından harcadığını hatırlatan Rıza Çavuşoğlu, biz TÜFAD İstanbul Şubesi’ne kalıcı eserler bırakmaya geldik. Antrenörlerimizden destek istiyoruz. Biz hizmet için yola çıktık. Bugün Çatalca’da bir takım görüşmeler yaptık. Bir tesis satın almak istiyoruz. Bu tesis İstanbul Antrenörlerin malı olacak. Antrenörlerimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.

“Sadece 300 TL’yi elden teslim aldık”

Çetin Güler’in SMS konusunda yanıldığını ifade eden Çavuşoğlu, "Hoca, ya doğru hatırlamıyor ya da unuttu. Belgeleri dilediği gün kendisine takdim ederiz.  Derneği teslim alırken bize bırakılan nakit para konusunda da Hoca yanılıyor. Kendi el yazısı ile imzaladığı not var. Sadece 300 TL’yi elden teslim aldık. Bunun dışında binadaki demirbaş eşyalar var. Ayrıca biz kimseyi itham etmedik, suçlamadık. Birileri bizi mahkemeye verdi, bizim yani Yönetim, velhasıl TÜFAD İstanbul Şubesi’nin iş yapmasına mani olmaya çalıştı. Hoca bunları nasıl unuttu, anlam veremedim" dedi.

“Seçimi kazanacağız”

22 Temmuz 2015 Çarşamba günü İstanbul Antrenörlerini seçime davet eden ve Derneklerine sahip çıkmaları için çağrı yapan Çavuşoğlu, "Elimizde referansımız var. Yaptığımız hizmetler takdirle karşılanıyor. Bu güzel işlerin devam etmesi için seçimi kazanmamız lazım. Bu seçimi yeniden kazanacağız ve hizmetler aksamadan devam edecek. İnancımız bunu söylüyor" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.