Cem Kara, Çatalcaspor’a uğurlu geliyor

Cem Kara, Çatalcaspor’a uğurlu geliyor
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalcaspor’un maçını heyecanla izledi. Her zaman olduğu gibi tribünlerde yerini alan Başkan Cem Kara, Çatalcaspor’un gollerini ayakta alkışladı.

Süper Toto 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Çatalcaspor, 26.Haftada Ziya Altınoğlu Stadyumunda Yeşil Bursa ile karşı karşıya geldi. Kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği rakibi Yeşil Bursa’yı Gökhan Günel ve Gökhan Demir’in attığı gollerle 3-1 mağlup eden takım Play-Off için büyük avantaj elde etti.

Çatalcalıları sevindiren goller

Çatalca Stadında oynanan karşılaşmaya Çatalcaspor oldukça iyi başladı. Daha ilk dakikalardan itibaren golü düşünen ve yakaladığı net gol pozisyonlarını Gökhan Gürel ve Gökhan Demir ile değerlendiren Çatalcaspor, maçın 24 ve 26’ncı dakikasında attığı gollerle 2-0 öne geçti. Gollerden sonra da rakip kaleye ataklarını sürdüren Çatalcaspor ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

İkinci yarıda iki takımda ellerine geçirdiği gol pozisyonlarından yararlanmakta zorlandı. Yeşil Bursa 63. dakikada Fatih Çakır’ın golüyle skoru 2-1’e getirdi. Çatalcaspor’un 3. golü 90. Dakikada Deniz Bağlan’dan geldi ve takım sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Maç sonunda Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve sarı kırmızılı takıma gönül vermiş taraftarların sevinçleri görülmeye değerdi. Üç puan sevincini taraftarıyla paylaşan sarı-kırmızılı oyuncular, etkili oyunlarını skora yansıtarak 41 puanla sahadan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.