Cem Kara’dan maddi destek

Cem Kara’dan maddi destek
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Süper Amatör Lige yükselen İzzettinspor’a maddi anlamda destek sağlayacağını söyledi.

İzzettinspor’un gecesine katılan ve ilk etapta 5.000 TL, Maddi para yardımı sözünü veren Başkan Cem Kara, gecenin ilerleyen bölümlerinde salından ayrılırken kırmızı-siyahlı camiaya bir sürpriz daha yaparak toplamda 10 Bin TL maddi destek vereceğini söyledi. Bunun üzerine İzzettinspor taraftarları, Cem Kara lehinde teşekkür tezahüratında bulundular. Camiayla desteklerinden dolayı Plaketle ödüllendirilen Başkan Cem Kara, yaptığı konuşmada centilmenlik çağrısında bulundu. Başkan kara, “Biz Çatalca İlçesinde var olan tüm kulüplere aynı adımla ilerlemeye gayret gösteriyoruz.

Bu desteğimizi verirken de, tüm kulüplerin aralarındaki husumetleri asla kabullenemiyorum. Bildiğim kadarıyla İzzettinspor kulübü ile Öznakkaşspor Kulübü arasında ufak bir sorun var. Bu sorunun en kısa sürüde ortadan kalkmasını istiyorum.

Bu sürtüşmeye de Çatalca Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Hasan Gökçe’nin son verdirmesini bekliyorum. En kısa sürede iki kulübün yöneticileriyle bir araya gelinip iki komşu kulüp arasındaki husumetin sona erdirilmesini bekliyorum. Biz centilmenliğin yanındayız ve her zaman olmaya çaba göstereceğiz. Çatalcamız sporda her geçen yıl biraz daha ileriye gidiyor. Önceden İlçemizde bir Süper Amatör takımı vardı.

O takımda Çatalcaspor’du ve şimdi kendileri Spor Toto 3. Ligde Profesyonel anlamda boy gösteriyor. Gayette başarılılar. Bugün bakıldığında Subaşıspor’dan sonra Süper Amatör Lige yükselme başarısı gösteren Kestanelikspor, Öznakkaşspor ve İzzettinspor Kulüpleri, Çatalca İlçemizin adını duyuracaklar. Kendilerine yeni sezonda başarı dileklerimi iletiyorum. İnşallah bu sayı ilerleyen yıllarda daha da artar, Çatalca İlçesi sportif anlamda ki başarısını İstanbul dışında tüm Türkiye’ye duyurmuş olur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.