Cezanın 4 maça ineceği konuşuluyor.

Cezanın 4 maça ineceği konuşuluyor.
Meireles, Tahkim Kurulu ile duruşmalı toplantıda savunmasını yaptı. Ardından Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı da binadan ayrılırken açıklama yaptı...
 Meireles kendini savundu, Tahkim Salı günü toplanacak
Ardından Tahkim Kurulu Salı günü toplanma kararı aldı.

Meireles menajeri Hasan Çetinkaya ile birlikte Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasına gelmişti. Yaklaşık 45 dakika içeride kalan ve duruşmalı toplantıda savunmasını yapan Meireles, açıklama yapmadan Federasyon'dan ayrıldı.

Tahkim Kurulu üyeleri ile yapılan kritik toplantıya Meireles, menajer Hasan Çetinkaya'nın yanı sıra Abdullah Kiğılı ve Şekip Mosturoğlu da katıldı.

Fenerbahçe yöneticileri Abdullah Kiğılı ile Hasan Çetinkaya da daha sonra binadan ayrılıken Kiğılı çıkışta açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

"Son görüntüleri tekrar izlettirdik şuna inanıyoruz ki PFDK'nın verdiği ilk kararda görüntü eksikliği var bu görüntü eksikliğini gidermek için görüntüleri Tahkim Kurulu'na aktardık ve sonucunu bekliyoruz. Fenerbahçe Kulübü olarak adaletin tecelli edeceğine inanıyoruz. Meireles hakeme tükürmediği konusunda kendisini savundu. Sonuç herhalde bugün açıklanacak. Bekleyip göreceğiz."

Beklentiniz nedir sorusu üzerine Kiğılı, "Benim beklentim önemli değil haklılığımızı ortaya çıkarmek için delirleri sunduk ve tekrar gözden geçirilmesini istedik. Hukukçularımız ve Meireles uzun uzun sunum yaptık. Umarız sağ duyulu davranılır ve adalet tecelli eder. Camiamız ve herkes rahat olsun normal şartlar altından tükürük olmadığı gözüküyor" dedi.

Kığılı son olarak tükürük olayının bütün dünya basınında geniş yer bulduğunu ve bunun içeride konuşulup konuşulmadığı sorunusa ise, "Öyle bir konuşma yok biz değerlendiremeyiz onu onlar değerlendirsin" diyerek sözlerine son verdi.

Tahkim Kurulu Salı günü toplanacak

Tahkim Kurulu, görüntü eksikliği nedeniyle Salı günü yeniden toplanma kararı aldı.

FLAŞ İDDİA

Yayıncı kuruluş Lig TV'den gelen son görüntülerin izlenmesiyle tükürük olayının olmadığının anlaşılarak 8 maçlık cezanın silinebileceği iddiası yüksek sesle konuşuluyor.

Fenerbahçe Kulübü’nün futbolcusuyla ilgili itirazı üzerine olağanüstü toplanan TFF Tahkim Kurulu’nun bu toplantısına sarı-lacivertli kulübün başkan vekili Abdullah Kiğılı, genel sekreter Talat Yılmaz ile hukuk işlerinden sorumlu yöneticiler Şekip Mosturoğlu ve Tolga Deniz Aytöre katıldı.
TFF Tahkim Kurulu’nun, Meireles ile ilgili kararını bugün açıklaması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.