Dönmez; Seriye devam edeceğiz

Dönmez; Seriye devam edeceğiz
Ligde iki haftadır kritik maçlar kazanarak üst sıraları zorlamaya başlayan Ömerlispor’da Kulüp Başkanı Vedat Dönmez, galibiyet serilerini sürdüreceklerini söyledi.

Lige iyi başlayamadıklarını fakat ilerleyen haftalarda istenilen neticeleri almaya başladıklarını söyleyen Başkan Vedat Dönmez, “Seriye devam edeceğiz” dedi. Pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Okspor maçını da kazanıp üst sıralardaki yerlerini korumak hatta ilk ikide ligi bitirmek için mücadele edeceklerini söyleyen Başkan Vedat Dönmez, “Takım olarak artık istenilen düzene gelmeye başlamış görünüyoruz. Son iki maçımızı kazanarak takım olarak kritik galibiyetler alarak puan hanemizi güçlü hale getirdik.

Bizim için geriye kalan yedi maçta büyük önem arz ediyor. Bakıyorsunuz ilk ikiye oynayacağız diyeceğiz, bunun tersini de yaşayabiliriz. Bu bir futbol ve her türlü sonuca açık, bunu çeşitli skorla biten müsabakalarla hepimiz yakından görüyoruz. Biz yine de az hata yapıp önce ligde kalmayı garantilemek ardından da ilk ikide nasıl yer alırız onun çalışmasını yapacağız. Şu anki durumunuz oldukça iyi ve bunu lig sonuna kadar götürüp başarılı bir şekilde sezonu sonlandırmaya çalışacağız. Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Okspor maçı da bizim için bir final niteliği taşıyor. Sahaya her zamanki gibi yine kazanmaya çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.